pawel129 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 witam, mam pytanie: kupiłem durona jakiś czas temu (aż 700MHz :D ) i mam pod niego plytke abita, na ktorej z durona 600 wyciagnalem 950 (ładnie chodzil ale to chyba byla jego granica;) - wiecej juz nie chcial) BTW: ten 700 byl caly zawalony w srebrnej pascie pod radiator, a musze to jakos zmyc, zeby mostkami odblokowac mnoznik. Czym najlepiej to zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 szczoteczka do zebow + mydlo + woda = czysty procek.pozniej suszarka i wszystko jak nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 szczoteczka jakas + mydlo -szorowac i pozniej wysuszyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel129 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 dzieki, bede probowal, probowalem spirolem ale jakos nie szło za bardzo. Zobacze co na to mydło z wodą:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 jak sie kiedys nie znalem i kupowalem to co pan w sklepie polecil, to sie dalem naciac ze mi koniecznie potrzebny wiekszy radiator na durona 950. wiec kupilem i sie glowilem co ja mam z ta pasta zrobic bo wczesjniej byl plaster. w koncu posmarowalem CALY spod radiatora pasta:D i to wycisnalem calutka paste jaka byla w tubce, bo myslalem ze jakby trzeba bylo mniej to by dali mniejsze opakowanie. dzisiaj sobie zapuscilem aide na kompie ktorego teraz starsza uzywa i ten duron 950 z chlodzeniem pod athlona2000 i wiatrakiem 6k obrotow i cala tubka pasty:D ma 60 w idle:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pychu88 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 za duzo pasty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ShKieLet Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 a mój sposób to pędzelek + płyn do bycia naczyń + ciepła woda.....wysuszyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Logan"]jak sie kiedys nie znalem i kupowalem to co pan w sklepie polecil, to sie dalem naciac ze mi koniecznie potrzebny wiekszy radiator na durona 950. wiec kupilem i sie glowilem co ja mam z ta pasta zrobic bo wczesjniej byl plaster. w koncu posmarowalem CALY spod radiatora pasta:D i to wycisnalem calutka paste jaka byla w tubce, bo myslalem ze jakby trzeba bylo mniej to by dali mniejsze opakowanie. dzisiaj sobie zapuscilem aide na kompie ktorego teraz starsza uzywa i ten duron 950 z chlodzeniem pod athlona2000 i wiatrakiem 6k obrotow i cala tubka pasty:D ma 60 w idle:D :lol: :lol: :lol: :lol: to sie usmialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacHoO Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 boshe to ile on tak chodził ? Biedny procek :D:D::D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 1.5 roku i dalej tak chodzi:D wsyzstko stabilne. posmarowalbym porzadnie ale mi sie nie chce rozkrecac. i tak sobie wlasciwie pomyslalem ze on moze miec mniej tylko plyta przeklamuje, bo plyta podaje ze wiatrak ma 6k obrotow a to bylaby niezla suszara a on tylko jest glosny. tak samo jest tam zasilka modecom350gtf czyli porzadna a taki sprzet z durniem to nic wymagajacego a 12V wynosi 12.5. nie wspominajac juz o vcore ktore aida podaje 1.85 chociaz nawet jakby zwiekszac to plyta pozwala tylko do 1.8. eh chyba sie w koncu zmusze i zrobie to porzadnie. swoja droga to nie ma to jak panowie w sklepach, dzieki tem wiatrakowi nowemu temp mi sie pewnie zwiekszyla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...