GenghisKhan Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 ja chem tego na dole!!! ;]]] to jak poczta przyjdzie mam czekac??? ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 ja chem tego na dole!!! ;]]] to jak poczta przyjdzie mam czekac??? ;]] Spakowany RARem, już idzie do Ciebie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 spoko to ja juz wplacam pieniazki na Twoje konto ;]]] oczywiscie na to w REEDBANKU ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulleto Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Hyh a ja zajechalem w tym sezonie cube attention 22 ramka .. rowerek na xt tyl, lx przod, rockshock judy waga 15kg z haczykiem .. Niestety podczas ostatnich nagran zrobila sie osemeczka ;) i czeka mnie remoncik .. Zastanawiam sie nad kupnem platform, kasku.. Jakies ciekawe pomysly gdzie kupic ? No i zostaje zaplecenia nowej obreczy z tylu oraz lancuch .. Ile przejechales na swym autorku do tej pory i jaki jego stan ? Edytowane 8 Listopada 2005 przez Bulleto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 fulle nie zuzywaja eneergi na bujanie :D:D:D w taki rowerek musialbys zainwestowac z dobre 10 - 15 tys :) a nie kupowac jakis "wypas" z marketu :| a co do bika.. styknie do jakies fajnego XC, wporzo bike, moze poza widelcem, mam złe wspomnienia związane włśnie z suntorami:P Podjezdzanie nawet na fullu za 15k to męka..oczywiscie jesli sie nie ma blokady/ skracania full susp potrafi zezrec mase energii ;] dlatego kochamy hardtaile :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulleto Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Ale co znaczy dobry full .... Juz na sama mysl cisnieni mi sie podnosi , a tu po sezonie, sprzet nie hula co to bedzie , co to bedzie :mur: Edytowane 8 Listopada 2005 przez Bulleto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::SCR::. Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 A ja śmigam sobie na: Author A-Zone Manitou Black Elite (na przyszłą zime może jakiś Pike/Sherman) Alexrims DM24 + Author + DT + Maxxis Highroller 2.5/2.7 :P FSA Platinum + Blackbox + Truvativ 46zębów Truvativ BoxGuide FSA DH300 + FSA FR330 Hayes HMX-1 8" Setlaz DH :razz: (kanapa jakich mało) A pozatym to przydałaby się jakaś streetówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...