reed Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Author Traction 19" Amor Santour XCP DRL Osprzęt Deore/LX Kaseta 9 rzędowa Suport BSA 68/113 wielowpust Korba Deore 175 Octalink Łańcuch LX Kierownica DM DH-DS Oponki Continental Gravity 26/2.30 :o 8) :arrow: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Wooof. Ja tesz chcem taki. :) Jezdziły juz na nim wenrzyki? Bo łon wyglonda jakby był jeszcze nie uzywany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Mniam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Wooof. Ja tesz chcem taki. :) Jezdziły juz na nim wenrzyki? Bo łon wyglonda jakby był jeszcze nie uzywany? ponoc sie wyleguja w terarium po lewej ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 fajne bambosze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 fajny ;] ile kosztowal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 fajny bike; cena 2449 zl; http://www.author.pl/okwww_rowery/specyfik...kacjaok/mtb.xls Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 W sumie całość z robocizną 2850 albo 2860 :/ Tak, jak robiłem fotkę to był jeszcze dziwicem :> wenrzykom nie dawałem jeszcze nim pojeździć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 ale 19" to nei za mala na takiego chlopczyka jak ty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 ale 19" to nei za mala na takiego chlopczyka jak ty? Nie, poprzednio jeździłem na 18"-tkach i pasowały mi, 19" troszkę inaczej "reaguje" ale w sumie pasuje mi bardzo. Tylko kurna muszę kierę przyciąć bo za duża dla mnie jednak jest, jakoś tak nadsterowny IMHO :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Teraz na noc najlepiej rower do czegoś przyspawać :wink: Impressed! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 sadze ze musisz sie poprostu przyzwyczaic do innego ulozenia ciala; pare dni i bedzie git; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 sadze ze musisz sie poprostu przyzwyczaic do innego ulozenia ciala; pare dni i bedzie git; Zapewne masz rację, odczuwam wielką różnicę w jeździe. Ktoś mi kiedyś pisał że te full markiet gurale są do [gluteus maximus], bo większą część energi zrzerają na bujanie się. Kurna, nie pamiętam kto to pisał, ale miał facet rację. Zapindalam teraz jak na dopalaczu jakimś 8O Wczoraj myknęłem sobie z rana czerwoną trasę w WPKiW, w torbę jeża nawet nie zdążyłem się spocić ( a jest to jakieś 3 km non stop pod górę) Zwykle to ciągnęłem płuca za sobą, teraz to pestka. Ehhh, jestem strasznie usatysfakcjonowany swoim składakiem :o 8) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panicz Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 fulle nie zuzywaja eneergi na bujanie :D:D:D w taki rowerek musialbys zainwestowac z dobre 10 - 15 tys :) a nie kupowac jakis "wypas" z marketu :| a co do bika.. styknie do jakies fajnego XC, wporzo bike, moze poza widelcem, mam złe wspomnienia związane włśnie z suntorami:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 amor do pupy a reszta ujdzie w tloku ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Zapominacie że Suntour poprawił jakość produktów. Nie powiedziałbym że jest on do pupy, czytałem różne zdania o nim i o porównywalnych cenowo RST na forum bike.pl. Raczej żaden z tego i poprzednio rocznych nie łapał luzów na chama, w przeciwieństwie do chłamu od RST. Zresztą ja razczej do XC go potrzebuję i wydaje mi się że jest do tego prawie IMHO idealny. Mówiąc o full-ach miałem na myśli te właśnie markietówki, oglądałem ciekawą ramkę z gazem, ale cena mnie wymiotła, 14499 zł :/ Nie pamiętam firmy, ale to jakiś dziwny nowy amerykancki wynalazek był, takie jakieś dziwne zębatki było w okolicach suprtu widać, dość duże, jakby planetarne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 no tak ale RST to dla mnie tez nie firma wiec porownanie do niej tez nie jest na mniejscu - prawda taka ze rockshock to to nie jest ;]]] ale skoro mowisz ze spoko to dobrze;)) lepszy taki rowerek niz zaden ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Bardzo fajny i bardzo ladnie wyglada :D Tez chcialem caly czarny ale mi wyszedl czarno - czerwony. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Bardzo fajny i bardzo ladnie wyglada :D Tez chcialem caly czarny ale mi wyszedl czarno - czerwony. :P Ja kurna (wiem że jestem idiota) zrezygnowałem z Versusa za tą samą cenę co Traction, dlatego że był czerwony. Bardzo mi zależało na jednolitym kolorze (nie licząc goleni i sztycy) kto zgadnie dlaczego sztyca nie jest czarna ?? :roll: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 bo po **** ja malowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 bo po **** ja malowac :D Pogryzł cię już ktoś dziś ?? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 bo po **** ja malowac :D Pogryzł cię już ktoś dziś ?? :evil: zgadlem? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 bo po **** ja malowac :D Pogryzł cię już ktoś dziś ?? :evil: zgadlem? :roll: Zgadnij :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 o kurcze ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 o kurcze ;]]] No :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 to znaczy ze dobry jestem? :roll: :D :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Ja kurna (wiem że jestem idiota) zrezygnowałem z Versusa za tą samą cenę co Traction, dlatego że był czerwony. Bardzo mi zależało na jednolitym kolorze (nie licząc goleni i sztycy) kto zgadnie dlaczego sztyca nie jest czarna ?? :roll: :P E nie idiota :D Tez bym tak chcial ale mialem bardziej ograniczone fundusze :P zgaduje: a) nie bylo czarnej w tym rozmiarze B) zeby pasowala do goleni ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Ja kurna (wiem że jestem idiota) zrezygnowałem z Versusa za tą samą cenę co Traction, dlatego że był czerwony. Bardzo mi zależało na jednolitym kolorze (nie licząc goleni i sztycy) kto zgadnie dlaczego sztyca nie jest czarna ?? :roll: :P E nie idiota :D Tez bym tak chcial ale mialem bardziej ograniczone fundusze :P zgaduje: a) nie bylo czarnej w tym rozmiarze B) zeby pasowala do goleni ? :D Kongratulejszyns !!! Wygrałeś !!! odpowiedzi były 2 i obydwie trafiłeś :D Otrzymujesz w nagrodę dyspenzę na jeden [ciach] :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 a ja to co??? :cry: ;[[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 a ja to co??? :cry: ;[[ Hmmm , cóż ..................... lizak ?? :P lub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...