Skocz do zawartości
grzesiek

problem z wyłączniem komputera na płycie msi kt3 ultra 2

Rekomendowane odpowiedzi

problem polega na tym iż po wybraniu opcji wyłącz komputer system uruchamia się ponownie. skorzystałem już ze wszystkich dostępnych porad i nic to nie daje. zmiana wpisu w rejestrze nic nie daje, brakuje rownież w menadzeże urządzeń NT APM/ legacy suppot (włączona opcja pokaż ukryte urządzenia). :evil: takich problemów nie miałem nawet na ecs k7vza. sytem operacyjny to win xp prof. PL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

problem polega na tym iż po wybraniu opcji wyłącz komputer system uruchamia się ponownie. skorzystałem już ze wszystkich dostępnych porad i nic to nie daje. zmiana wpisu w rejestrze nic nie daje, brakuje rownież w menadzeże urządzeń NT APM/ legacy suppot (włączona opcja pokaż ukryte urządzenia). :evil:  takich problemów nie miałem nawet na ecs k7vza. sytem operacyjny to win xp prof. PL.

wdlug mnie to temat powienien byl byc sprecyzowany inaczej bo nie jest to wina plyty tylko windy :twisted:

zrob tak:panel sterowania>opcje zasilania> wlacz/wylacz (to albo to zaznacz, nie pamietam) zaawansowane zarzadzanie energia; u mnie kiedsys pomoglo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...