Gość Cash Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Witam! Jeszcze nigdy nie kręciłem sobie grafy [bo nie było sensu kręcić :D , Ale teraz mam 'nową' kartę Leadtek Geforce 4 ti 128MB Czy jakies jeszcze informacje sa potrzebne ?? W Każdym razie chciałbym się zapytać do ilu mogę ją podkecic....tak zeby było wmiare bezpiecznie..bo nie chce nowej karty roz...walic.. Karta wygląda IDENTYCZNIE jak ta na tym zdjęciu które w g00glach znalazłem :) http://www.3dchip.de/TestCenter/Geforce4ti...FCssegro%DF.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 krec o 5MHz gpu i ram az sie np pokaza arty albo bedzie zwis pozniej obniz zegary o pare MHz i powinno smiagac. BTW to sie nadaje do dzialu podstawowe zagadnienia . poczytaj se FAQ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cash Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Dobra :) chyba zaczne czytac FAQ :) topic W klozet [Del] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...