kurzymis Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 witam, gdzie moge znalezc detonatory 29.70 do rivy tnt2 m64 (agp)??? szukalem, ale nie znalazlem, prosze o pomoc (jakis link albo adres ftp-a gdzie moge pobrac ten detonator) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Czemu akurat ten? Sciągnij sobie cos z tego: ftp://download.nvidia.com/Windows/ lub tego: http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurzymis Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 a ten wlasnie, bo probowalem juz na wielu sterownikach i ciagle mi sie wywala przy uzywaniu opengl, a qmpel powiedzial mi ze na tych wlasnie sie wieszac nie bedzie.. btw.. mam celerona 333 & 64mb ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 www.nvision.pl ... polska strona i sa tam napewno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 www.nvision.pl ... polska strona i sa tam napewno :)Jak jesteś pewien ze tam są to ich poszukaj. Nie sciągniesz niczego z nvision bo nie ma tam nic do sciagniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...