Gość Cash Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Witam! Kupilem ostatnio Karte jak w temacie, lecz jest jeden problem, wiatraczek trochę hałasuje, ale w tym sesie jaby trochę latał... tak hmmm 'pryka' =] czy jezeli bym rozkrecil 'coolera' i włozył wszystko od nowa.ewentualnie jesli bedzie się dało . sprobowal cos zrobić z wiatraczkiem to jaka jest szansa ze cos zwale ?: D w tej chwili moja karta wygląda tak.. http://www.3dchip.de/TestCenter/Geforce4ti...FCssegro%DF.jpg czy ten [Radiator?] jest dobry?? a moze pownienem go na jakis zmienić ? [Dodaje że nie chciałbym jakoś eXtremalnie overclockowac ale owszem będę O/c ale jak mówie :) nie jakos eXtremalnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 nasmaruj go i jzu , ja go wywalilem i dalem inny 60mm na 7V do tego od gory 90mm tez na 7V i sa prawie nie slyszalne --->FAQ<--- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cash Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 No nieee...zawsze mnie posyłaja do FAQ wiec tym razem postanowilem sprawidzic ale nic nie znalazłem.. fuck :/ nowu się nie udao i wyszedłem jeszcze raz na debila ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...