Boyco Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Witam! Przymierzam się do otwarcia stronki Stali Gorzowskiej i chciałbym się zorientować, czy nie znalazłby się chętny do jej zrobienia pod względem technicznym... grafike i layout będe miał na dniach, już zamówiona - niestety za kase. Serwer też stawiam za własną kasę. Treść też opracowana. Tylko poskładać to do kupy. Czy byłby jakiś chętny do zrobienia stronki i administrowania nią? Chętnych zapraszam na GG 3703378 lub mailem boyco@wp.pl Pozdro! Ps. PHPowiec by się przydał Pps. Mam nadzieje, że nie złamałem regulaminu forum 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Masz bana :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 No to trudno, nie miałem zamiaru łamać reguł, zresztą nigdy mi się to nie zdarzyło. Mimo wszystko mam nadzieje, że żartujesz reed :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 spojrz na niego... sadzisz ze on ma poczucie humoru?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Reed zbyt często jest na Oślej zeby być sztywniakiem :lol: Reed powiedz, że tak jest :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 reed juz nic nie powie bo dostal bana ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Poszukiwania zakończone! Zapraszam was do oceny dzieła końcowego :arrow: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=87764 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...