Sawicki Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 ATI podaje specyfikacje RADEON'a 9250 dodał: Bryndek » 13:41 Firma ATI w informacji prasowej podała specyfikacji nowej karty graficznej(układu) - RADEON 9250. Nowy produkt będzie przeznaczony dla najmniej wymagających użytkowników (takich, aby tylko coś było wiać na monitorze). 9250 opiera się na starszym modelu - 9200. Będzie wspierał DirectX 8.1, 4 potoki renderujące oraz wyjście TV. Kolejną różnicą z 9200 będzie zmniejszone taktowanie chipsetu. Szacowanych cen kart opartych na układzie 9250 niestety nie ma jednakże będzie to kwoto maksymalnie 200 zł i to chyba przesadziłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 trza bylo liskowi na priva wyslac a nie zakladac topic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 (takich, aby tylko coś było wiać na monitorze)Hmm, monitory mają jakies wentyle ze ma na nich "wiać"? Te nowosci coraz "lepsze" są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Bryndek to nowy newswriter tylko jakis nie odpowiedzailny i trzeba go ciach! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Spokojnie.Spokojnie.Literowka moze zdarzyc sie kazdemu.Jedna dwie a nawet trzy.Mysle ze braciak Bryndek przeczyta ten topic i bedzie uwazniej sprawdzal newsy przed opublikowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Chłpaki, kolega Bryndek ciężko pracuje pisząc te news'y. Jest ich kilka dziennie, pomyłki zdarzają się każdemu... doceńmy jego wkład ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Bryndek to nowy newswriter tylko jakis nie odpowiedzailny i trzeba go ciach!Ty chyba naprawdę ostatnio źle się czujesz :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Bryndek to nowy newswriter tylko jakis nie odpowiedzailny i trzeba go ciach!Ty chyba naprawdę ostatnio źle się czujesz :-/ no co :) ? nie nowy ?? odkad tu jestem nie pamietam kolesia :) chyba ze zmienił nicka :] chyba ze masz watpliwosci co do tego ciach ;) mialem na mysle ze trzeba mu grzecznie zwrocic uwage ;) bo czasami śmieszne rzeczy pisze :) juz nie raz zauwarzylem np kiedys pisal o chłodzeniu kondensatorów :D :lol: zamiast mosfetów :D no chyba ze kucyk to ty piszesz te newsy ;) źle sie nie czuje ;) ciesze sie bo jutro moja girl przyjeźdza :D :D :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 upiękrzaczy Wkońcu Nie wiem, ale to chyba ty masz głównie problemy z ortografią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 upiękrzaczy Wkońcu Nie wiem, ale to chyba ty masz głównie problemy z ortografią. oj ;] zdarzy się z pośpiechu ;] W końcu mi sie jakoś skleiło ;] a to drugie to nie wiem ;] ja tego nie pisałem ;) nie masz dowodów ;) już poprawione :D ale takie błedy to co innego ;] mi chodzi o sens newsa tak jak to było z tym chłodzeniem kondensatorów :D to mnie rozbiło ;] ale kazdemu zdarzaja sie wpadki :) dobra juz koniec tego ;) bedzie dobrze :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Błędy ortograficzne tak samo kompromitują serwis jak merytoryczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Błędy ortograficzne tak samo kompromitują serwis jak merytoryczne. ;] popelnilem raczej drobne bledy ;] których nikt nie zauwarzyl ;] ale fakt faktem ze blad jest bledem ;] oby bylo ich jak najmniej w future ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Błędy ortograficzne tak samo kompromitują serwis jak merytoryczne. ;] popelnilem raczej drobne bledy ;] których nikt nie zauwarzyl ;] ale fakt faktem ze blad jest bledem ;] oby bylo ich jak najmniej w future ;] Ja zauważyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Błędy ortograficzne tak samo kompromitują serwis jak merytoryczne. ;] popelnilem raczej drobne bledy ;] których nikt nie zauwarzyl ;] ale fakt faktem ze blad jest bledem ;] oby bylo ich jak najmniej w future ;] Ja zauważyłem. :lol: ;] to nie główna strona Tweak.pl :D tu mozna robic bledy ;] P.S czy ty mi nie przeedytowales tego posta na złośc ;) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Tu nie można robić błędów. Chyba niedługo dodam do regulaminu punkt o stosunku ilości błędów do tekstu który będzie wpływał na owocowanie. Bo to przechodzi ludzkie pojęcie. A co do cudzych postów to ich nie ruszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Tu nie można robić błędów. Chyba niedługo dodam do regulaminu punkt o stosunku ilości błędów do tekstu który będzie wpływał na owocowanie. Bo to przechodzi ludzkie pojęcie. A co do cudzych postów to ich nie ruszam. dobra nie robimy błenduf ;) od teraz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacHoO Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 pfeplafam ktof tu mufiu o buentach? :D A tak po "polskiemu" to rzeczywiście - z niektórych "bugów" aż się śmiać chce :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...