Gość [RONIN] Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Mam drukarkę HP 5150 i zasobnik czarny 56. Zaschła mi głownica drukująca i z tego powodu mam poważny problem. Jeśli ktoś może niech mi podpowie jak ją doprowadzić do funkcjonalności a jeśli to niemożliwe to do takiego stopnia bym jeszcze mógł druknąć kilka stron mojej pracy. Pilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Namocz jakis wacik w wodzie/spirytusie i poloz kartridz na nim (oczywiscie tak, zeby glowica dotykala tego mokrego wacika). Powinno pomoc. A tak na przyszlosc w atramentowkach nie ma tonera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Ja to robie tak: 1. Ciepla, prawie gotujaca sie woda z czjnika na bawelniana szmatke i owijam nia kartridz na pare godzin. 2. Talezyk z goraca woda i kartridz zanuzony na 1.2 mm w nim. 3. Spirytus i wacik, przemywasz dysze. U mnie najlepiej sprawdzil sie sposob pierwszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Dzięki LordRene_PL!!! Twój drugi sposób pomógł! Masz u mnie piwo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...