soska66 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Jestem początkującym w dziedzinie php. Chce sie dowiedziec jak dodawac komponenty do stron. przykladowo...zrobilem stonke w html'u, sciagnalem sobie sonde w php - jak ja teraz wpakowac na strone. Mam apacha, mam mysql - wiem jak uruchamiac...chodzi tylko o wstawienie skryptu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soska66 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 to nie jest zadna praca domowa ani zadanie na zaliczenie czy do pracy:) po prostu mam problemy ze znalezieniem jasnego wytlumaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 No wiesz - zazwyczaj opis "instalacji" jest podany w pliku README, bo do każdego skryptu robi się to inaczej. No i w większości powinny być przykłady... Ja jednak radzę choć troszkę poczytać o PHP to nie będzie z tym problemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 chodzi tylko o wstawienie skryptu[php:1:29be3a15d5]<? include "plik.php"; ?> [/php:1:29be3a15d5] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...