Skocz do zawartości
TDI

Jakie pamiątki do "duala"??

Ktore pamieci najlepsze do duala ??  

1. 1. Ktore pamieci najlepsze do duala ??

• TwinMOS Twister PC400 2x256 CL2
      1
    • Kingston HyperX DDR 2x 256MB PC-400 (KHX3200AK2/512) CL2
      2
    • Geil Dual 2x256 MB ULD PC400 CL2
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Mam niemały dylemacik :D planuje sprzedac mojego asusa na KT400 i kupic abita NF7-S+ pamiątki. zastanawiam sie nad tymi http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8384 i tymi TwinMosami http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9683 chociarz słyszałem że ten abit nie lubi twinmosów :? może jakies inne propozycje?? ( w grę wchodzą tylko 2x256 bo na 2x512 nie mam kaski :P :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wybrałem geil'e i nie mogę narzekać.

polecam ci kolesia z allegro: marcinbielecki - handluje geilami i jeśli masz tylko jedną kość to ją kupi od ciebie za 80~90% wartości i sprzeda ci za dopłatą duala.

ps. do nie kryptoreklama - to fakt :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie pomyliło ci sie czasem z maciejembieleckim?????????? bo marcina tam nie znalazłem :| :lol: jakoś nie jestem przekonany do geili. Na kilu forach czytałem że są problemy z nimi przy AMD-kach. :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam geile 2*512 na asusie, timingi 8 3 3 2,5 u mnie chodza na magistrali max 420 bez podnoszenia napiecia. Jesli chce zminic jakie kolwiek timingi w pamieci i zwieksze napiecie do 2,8V przy ekranie logowania w windzie mam blue screen :( Probowalem w dualu i bez duala, z 2 kosciami i z 1 koscia pamieci. Troche dziwne ze ida na 440 a przy zwiekszeniu napiecia nie pojda na Cl2 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam geile 2*512 na asusie, timingi 6 3 3 2,5 u mnie chodza na magistrali max 420 bez podnoszenia napiecia. Jesli chce zminic jakie kolwiek timingi w pamieci i zwieksze napiecie do 2,8V przy ekranie logowania w windzie mam blue screen :( Probowalem w dualu i bez duala, z 2 kosciami i z 1 koscia pamieci. Troche dziwne ze ida na 440 a przy zwiekszeniu napiecia nie pojda na Cl2 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi