Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 mam problem z tym je**** abitem an7 (proc - xp2000 thorton 1.5v + cooler arctic copper silent 2L) na max obrotach w biosie mam kolo 70c na min i med dochodzi do 80-85...... bios jest najnowszy 1.5 niewiem czy to bios tak zawyza czy co.... cooler jest docisniety na chama posmarowany pasta proc tez przesmarowany tak wiec wszystko sie styka :) mniejsze temp byly jak zalozylem go do gory nogami ale tez nie duzo.... zaraz go jeszcze raz zaloze i przesmaruje ale to chyba nic nieda : wie ktos moze co z tym jest ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cash Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 mam to samo :) czytaj topic [Jet 7] w WaterCoolingu =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 AN7 ma odczyt (podobnie jak ASUS'y i Soltek'i) odczyt z diody termicznej procesora i te wartości są zawsze wyższe bo rzeczywiste(!) z rdzenia. Na aluminiowym coolerze miałem koło 70st.C, teraz przy miedzianym Volcano 12 jest tak do 60st.C po max wypocinach i 27st. w pokoju. Może masz kiepską pastę albo cały cooler nie daje rady. Wypoleruj radiator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigdwo Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 A może wypróbuj taki "stary" patent http://ourtower.acn.waw.pl/page37.html zbigdwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...