Buzzy Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Karta wchodzi do windowsa bez artefaktów i pracuje dobrze.. Ale gdy tylko sproboje zainstalowac sterowniki to zawiesza kompa... w trakcie wgrywania sterownikówCzy ktokolwiek wie co moze byc tego przyczyną ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 uszkodzenie karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Jakie sterowniki instalowałeś? Jak nowe to poszukaj może jakichś starszych, takich z epoki tej karty :) . Jaki masz system. Jak xp to nie instaluj za pomocą instalatora sterownika, tylko instalatora windowsa ("dodaj sprzęt"). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 uszkodzenie kartyTo ze jest uszkodzenie to tez wiem... Ale na czym ono polega.. I czy mozna je naprawic ? :o ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Moze ktos jednak bedzie wiedzial ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Jak masz do karty płytę ze sterownikami to zainstaluj te z płyty. Jeżeli to nie pomoże przeinstaluj windę i krok powyższy. Jeżeli to nie da rady, spróbuj na kompie kolegi. Jeżeli da u niego radę to wiesz że karta dobra. Jeżeli nie to lipa. Kolejność postępowania dowolna.] pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Jak masz do karty płytę ze sterownikami to zainstaluj te z płyty. Jeżeli to nie pomoże przeinstaluj windę i krok powyższy. Jeżeli to nie da rady, spróbuj na kompie kolegi. Jeżeli da u niego radę to wiesz że karta dobra. Jeżeli nie to lipa. Kolejność postępowania dowolna.] pozdrawiam Probowalem juz wszystiego.. Co wyzej.. Za kogo mnie masz :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 na allegro jest mnóstwo takich kart ("w trybie awaryjnym chodzi ok, po zainstalowaniu sterowników się wyłącza" , niby ludzie to kupują ale procki "nie testowałem bo mam intela" "kolega mi dał i nie wiem czy chodzi" też kupują. dla mnie karta padaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...