JARBIO1 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 nie mam pomysłów na modyfikacje tej budy: http://www.topolski.is.net.pl/ A chce w niej pomieścić swój konfig +wc.Niechce kaleczyć swojego chifteca i dlatego decyduje się na taką przeprowackę.Mile widziane wszelkie pomysły .Bo moda zaczne za 6 tygodni :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 samemu to nie mozna pomyslec?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARBIO1 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Snap akurat na twoje pomysły nie licze i tak przecież wszystko ci się nie podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 ja mam pomysl ale nie powiem :P wymysl cos sam a jak nie umiesz to sie za to nie bierz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARBIO1 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 ogólnie jak widać na zdjęciach buda jest podzielona na dwie części.Ja chce w jednej umieścić mobo a w drugiej zasilacz pojemnik z wodą nagrzewnicę i dyski .Zasilacz będzie obrócony tak że przez kanał będzie pobierał zimne powietrze z zew. budy(dolny wentyl) powinna spaść jego tenperaturka .Na froncie pod przyciskami będzie mój skończony LCD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 wymysl cos sam a jak nie umiesz to sie za to nie bierzswiete slowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARBIO1 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 przepraszam elito moderów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 rasz pan macje... :D czy artysci pytają siem kogos jak mają namalowac obraz czy wyrzezbic cosik zeby było dobrze? ;] kazdy robi tak jak umi i jak to widzi... a jak ktos nic nie widzi to niech nie kaleczy :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...