Gość Cash Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Hmm jestem NewBie w tych sprawach, gdy poprosilem o podanie odpowiedniego zestawu to nikt nie odpisał =_= Więc sam dobrałem sobie zestaw a teraz chciałbym żebyście ocenili, ew. powiedzieli co zmienic] Blok na Procesor - Nukleon N2 v2- 130zł Blok Na karte - I dont need this now... Pompa = Pompa AquaEL, 600L/h, 220V - 149zł co jeszcze trzeba? mi zalezy tylko na chłodzeniu procka, czy jest potrzebne do tego cos jeszcze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 No trzeba jeszcez jakis zbiornik z woda w której bedzie pompka pracować. Potrzebny Ci bedzie jakis wymiennik ciepła: chlodnica nagrzewnica + jakies wentylatorki na chlodzenie nagrzewnic. Bloczen dobry sam go mam i sprawuje sie dobrze :D __EDIT___ Zamiast tej pompki mozesz kupicc ATMANa jakiegos. Napewno bedzie lepszy od tej twojej pompki a dotego tańszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Pompa = Pompa AquaEL, 600L/h, 220V - 149zł what?! 149zł?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Pompa = Pompa AquaEL, 600L/h, 220V - 149zł what?! 149zł?! yyy...za 149...gdzie on taką cenę znalazł...toż to ja za swojego PowerHeada 802, który wciąga nosem tego AquaEl-ka :lol: dałem niecałe 100 pln w zoologicznym :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 PowerHead 802 ponizej 100zł, ładnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Hmm jestem NewBie w tych sprawach, gdy poprosilem o podanie odpowiedniego zestawu to nikt nie odpisał =_= Więc sam dobrałem sobie zestaw a teraz chciałbym żebyście ocenili, ew. powiedzieli co zmienic] Blok na Procesor - Nukleon N2 v2- 130zł Blok Na karte - I dont need this now... Pompa = Pompa AquaEL, 600L/h, 220V - 149zł co jeszcze trzeba? mi zalezy tylko na chłodzeniu procka, czy jest potrzebne do tego cos jeszcze ?? nie polecam nukleona najlepiej frosta lub nuka ale są drogie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 a cha zmień tytuł na regulaminowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 regulaminu sie czepiasz a walisz posty pod rząd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Hmm jestem NewBie w tych sprawach, gdy poprosilem o podanie odpowiedniego zestawu to nikt nie odpisał =_= Więc sam dobrałem sobie zestaw a teraz chciałbym żebyście ocenili, ew. powiedzieli co zmienic] Blok na Procesor - Nukleon N2 v2- 130zł Blok Na karte - I dont need this now... Pompa = Pompa AquaEL, 600L/h, 220V - 149zł co jeszcze trzeba? mi zalezy tylko na chłodzeniu procka, czy jest potrzebne do tego cos jeszcze ?? nie polecam nukleona najlepiej frosta lub nuka ale są drogiechyba chciales napisan urielka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Hmm jestem NewBie w tych sprawach, gdy poprosilem o podanie odpowiedniego zestawu to nikt nie odpisał =_= Więc sam dobrałem sobie zestaw a teraz chciałbym żebyście ocenili, ew. powiedzieli co zmienic] Blok na Procesor - Nukleon N2 v2- 130zł Blok Na karte - I dont need this now... Pompa = Pompa AquaEL, 600L/h, 220V - 149zł co jeszcze trzeba? mi zalezy tylko na chłodzeniu procka, czy jest potrzebne do tego cos jeszcze ?? nie polecam nukleona najlepiej frosta lub nuka ale są drogiechyba chciales napisan urielkawłaśnie pomyliłem się myślałem o urielu a napisałem nuk :oops: dzienki za zwrócenie uwagi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cash Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 hmm dzięki za szybką pomoc Panowie!! To moze się dogadajcie i powiedzcie jak powinna wyglądać finalna wersja zestawu :) żeby było jak najtaniej ;) BTW. Trochę OT al chcę się pochwalić moim sukcesem odkryłem prawdziwe zastosowanie JET 7 ;) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=81111 W tej chwili post z zastowowaniem jest ostatni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Pompke możesz <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Atman At-305. Ja dałem za nią w zoologicznym 52 zł, na necie drożej kosztuje. Weź Frosta. Przejedź się na złom za nagrzewicą jakąś (byle nie aluminiową, weź miedzianą lub miedziano-mosiężną, ew. finy mogą być alu). Wentyla daj na nią. Kup węża i pojemnik, w którym będzie pompka siedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cash Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Dzięki wszystkim za pomoc ;) ile to by razem kosztowało ?? Czy taki zestawik moze być ?? http://allegro.pl/show_item.php?item=28301871 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...