rylko Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 mam problemy z moim epoxem: 1. karta grafiki pracuje tylko na AGPx4 nie moge ustawic na X8 2. czasami po braku pradu w sieci eletrycznej BIOS sie restartuje 3. czesto restartujac komputer nie mozna go uruchomic nieregularne pasy na ekranie nalezy kilka razy zrestartowac 4. czy na wyswietlaczy na plycie powinno caly czas byc:FF? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 1. A na pewno masz karte graf 8x ? 2. Ja na mojej tego całe szczęście niemam/// 3.Tego też niemam 4. Tak jeśli wszystko jest ok to ma być FF. Zassaj sobie program 8rdavcore to na wyświetlaczu będziesz miał temperature proca ;) (po uaktywnieniu opcji...) No i oczywiście w tym prg. masz regulacje FSB/VCORE/VDIMM i inne fajne funkcje :) Moim zdaniem masz walnięte MOBO lub grafe. Niech się wyprowiedzą inni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luciush Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Cześć. Co do 1 i 4 to zuli już odpowiedział - i chyba ma rację 2. Normalne - czasem skok napięcia powoduje reset BIOSU, mam to w pracy - JAK NAJSZYBCIEJ ZMIEŃ ZASILACZ i/lub ZAINWESTUJ PRZYNAJMNIEJ W LISTWĘ FILTRUJĄCĄ !!! 3. - podobny problem miałem 1000 lat temu za czasów 486 z ATI Mach64 (ktoś to jeszcze pamięta ?? ;) i winna była pamięć, a konkretnie ładunek statyczny który przeskoczył mi z palców Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...