unknowuser Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 lo all, wiec mam do was sprawe ;O od tygodnia czasu posiadam ati radeon 9800xt :/ ale brakuje mi kilka opci kture moglem urzywac na mym starym geforce 4 ti 4200, a dokladnie mam namysli LOD BIAS , imo pamietam ze urzywajoc ATUNER lub RIVATUNER mialem morzliwosc zmienienia LOD BIAS levela pod OpenGL ( -3.0/0.0/+3.0),(-x ostre textury/0 standard/+ zamazane textury) testowalem jurz kilka programmuw i steruw do mej ATI ..ale nigdzie niemoglem ustawic negatywnego levela LOD BIAS.. fajno by bylo jak by ktos mi mugl pomuc i ps. niespamowac mi zebym urzywal anistrop filtra czy etc. hodzi mi o lod bias / mipmapy THX! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 lo all, wiec mam do was sprawe ;O od tygodnia czasu posiadam ati radeon 9800xt :/ ale brakuje mi kilka opci kture moglem urzywac na mym starym geforce 4 ti 4200, a dokladnie mam namysli LOD BIAS , imo pamietam ze urzywajoc ATUNER lub RIVATUNER mialem morzliwosc zmienienia LOD BIAS levela pod OpenGL ( -3.0/0.0/+3.0),(-x ostre textury/0 standard/+ zamazane textury) testowalem jurz kilka programmuw i steruw do mej ATI ..ale nigdzie niemoglem ustawic negatywnego levela LOD BIAS.. fajno by bylo jak by ktos mi mugl pomuc i ps. niespamowac mi zebym urzywal anistrop filtra czy etc. hodzi mi o lod bias / mipmapy THX! jeśli to prawdziwy XT a nie PRO@XT to nieżle kase wtopiłeś. Mogłeś mieć za tę cenę X800pro lub 6800GT jak byś dobrze szukał. Ew. 200-300zł dopłaty. pozdro :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Nie rzucaj się po całym forum http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=947330#947330 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Prawde mówiąc niewiele z tego rozumiem... Sugeruję kupno jakiegoś słownika ortograficznego, czasem ci się przyda :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...