ashgan Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Wiec dzis siadam do monitora i po 2h zauwazam pionowy pasek na ekranie.Znajduje sie na srodku i wyglada tak jakby przebarwienie lub rysa.To musi byc w srodku za szybka.Monitor to Nec791SB.Mam jeszcze gware na niego wiec pytam.Jest to dos denerwujace.Czy ktos juz tak mial? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBAL Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Nie przenosiles go czasem lub nie puknales :)? Sprobuj tak, utworz sobie jakies biale okienko (np notepad), walnij na chwile jasnosc i kontrast na full (w monitorze off korz), chwyc za kwadracik i oblec caly ekran (niech sie wygrzeje). Mialem podobnie, w serwisie 2x wymienialem monitor (panowie nie wiedzieli co jest), az sobie zajrzalem do FAQ neca ;). Mam nadzieje, ze pomoze... . Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Zrobilem tak jak mowisz i jest tylko ten 1 pasek pionowy.Jest na srodki ekranu i nawet nie na calej dlugosci ale ok2/3 i nie dochodzi do brzegu kineskopu.Raczej rysa to nie jest.Ale mnie to denerwuje.I niewiem czy sie kwalifikuje do naprawy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...