R.i.P. Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Wlasnie wyszla.. kolejna gra w ktorej glowna role odgrywa amerikan hiroł, z ta roznica ze w tej pozycji jest on rodzaju zenskiego - na dodatek postac wzorowana na aktorce Halle Berry. Jestem ciekaw jak bedzie z poruszaniem sie, grafika (choc to mozna sobie juz zlookac po screenach http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=1987 ) i sama fabula, ale o tym przekonam sie wczesnym wieczorem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 ciekawe screeny=] http://www.gry-online.pl/.%5CGaleria%5CGal...5C329182062.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 ja juz gralem przed chwila. co prawda krotko bo zaraz wychodze ale 5min stestowalem... menu jest okropne, kursor wstretny, opcje grafiki to tylko rozdzielczosc i gamma bleee :evil: uruchomilem! bozeeee jakie sterowanie to nie mam pytan a kamera lata nie wiadomo gdzie. grafika ladnie wyglada, lepiej niz w spidermanie2... zreszta nagralem krotki filmik (5mb) z pierwszej sceny gry. sami zobaczcie! sciagnac moze go >> STAD << Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Łe,no grafa 1 klasa - jakbym ogladal film z kobieta kot w roli glownej,chyba sie w nai zaopatrze :) (mowie o grze hihi) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 O kurcze, niezla lipa =) Juz widze, ze sterowanie masakruje na spółe z pracą kamerki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 dzieeki za filmik ! potwierdził ocene gamespota (6,3) kamerka widać wymiata :wink: ps. a właśnie miałem maszerować po nią do "sklepu" 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Po fotkach z Gry Online już widać że to coś ala bah, bah i ble.... game over. Raczej nie zagram w to ale ściągam filmik to może jeszcze coś naskrobie jak go lookne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Filmik już obejrzany i jak wcześniej mówiłem.... trochę cinkie :( Babka biega, bije, nawet jak kot się skrada ale co stego skoro jednego klepie to drugi robi z niej Wiskas dla małych kotów.... Daje sobie z tym tytułem już teraz spokój! Szkoda prądu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 pogralem dluzej i niestety ale juz odinstalowalem... fajna rzeczywiscie grafa ale to sterowanie i kamery sa jak dla mnie nie do zniesienia. gdyby poprawiono te mankamenty pogralbym dluzej. a tak to UNINSTALL :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...