Skocz do zawartości
R.i.P.

CATWoMAN

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie wyszla.. kolejna gra w ktorej glowna role odgrywa amerikan hiroł, z ta roznica ze w tej pozycji jest on rodzaju zenskiego - na dodatek postac wzorowana na aktorce Halle Berry. Jestem ciekaw jak bedzie z poruszaniem sie, grafika (choc to mozna sobie juz zlookac po screenach http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=1987 ) i sama fabula, ale o tym przekonam sie wczesnym wieczorem :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja juz gralem przed chwila. co prawda krotko bo zaraz wychodze ale 5min stestowalem...

menu jest okropne, kursor wstretny, opcje grafiki to tylko rozdzielczosc i gamma bleee :evil:

uruchomilem! bozeeee jakie sterowanie to nie mam pytan a kamera lata nie wiadomo gdzie. grafika ladnie wyglada, lepiej niz w spidermanie2... zreszta nagralem krotki filmik (5mb) z pierwszej sceny gry. sami zobaczcie!

sciagnac moze go >> STAD <<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łe,no grafa 1 klasa - jakbym ogladal film z kobieta kot w roli glownej,chyba sie w nai zaopatrze :) (mowie o grze hihi) pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po fotkach z Gry Online już widać że to coś ala bah, bah i ble.... game over.

Raczej nie zagram w to ale ściągam filmik to może jeszcze coś naskrobie jak go lookne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filmik już obejrzany i jak wcześniej mówiłem.... trochę cinkie :(

Babka biega, bije, nawet jak kot się skrada ale co stego skoro jednego klepie to drugi robi z niej Wiskas dla małych kotów....

Daje sobie z tym tytułem już teraz spokój! Szkoda prądu....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi