letrev Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Mam wlasnie taki dylemacik bo wydaje mi sie troszke sporo wydac tak ponad stowke na bloczek na NB :[ zwlaszcza ze nie zmieni to pewnie mojego potencjalu OC tylko bede spokojniejszy zee mostek mi sie tak juz nie "poci" i w takim przypadku jestem troszeczke w strone abadona lite nb tylko nie wiem jak z jego wydajnosci ? moze ktos cos skrobnac na jego temat ewentualnie prosze wskazac jakis lepszy wybor . . . z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konkor Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Ja mam tego Abadon Lite na NB i w zupełności wystarczy. NB oddaje tak mało ciepła w porównianiu do CPU czy GPU, że nie ma co rozmawiać o wydajności. Ewentualnie wygląd.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Wiec widze ze sprzet troche krecony - moze warto zainwestowac w pelnego Abadna. Jest naprawde zaje****. Mam teraz w domciu 5 sztuk - szykuje sie do testu :) Co do litea - ten sam wierzch ale pod maska juz nie to samo - to tak jakby kupic ferrari z silnikiem 1.1 :) A tak szczerze to jeszcze niedlugo bedzie blok od RN - moze warto poczekac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobelik Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Hmmm jak mowili przedmowcy NB nie grzeje sie zbytnio... warto inwestowac tyle ? mojez proxima albo smart :) tanio a tez dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Ale nie tak ladnie :) - nie iwem co tam Pan ma w ukladzie ale t bloczki (abadony sa po prostu ladne przy okazji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 tez posiadam abadona wersja lite , uwazam ze w zupelnosci wystarcza na nb , a widac go na avatarku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Abadon Lite jest teraz zmieniony, rozmawiałem z mate'em bo sam kupuje 2 sztuki tego lite. Zmieniona została podstawa, teraz nie ma baseniku, tylko jest coś ala orbital. Cena troche skoczyła ale niewiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Jakies fotki tych zmian mozna zobaczyc? Bo ja tez abadona chcialbym kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmys Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 ja tam wogóle czekam aż kiedyś zacznę takie cuś robić....... na razie to musze grafę kupić..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Fotek u mate jak narazie nie widać (tzn. podstawy) Jak bloczki dojdą do mnie szybciej niż mate wstawi jakieś zdjęcia to zarzuce paroma tutaj. Paczka powinna przyjść w poniedziałek, wtorek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 www.members.lycos.co.uk/djeeez/abadon/ Zapraszam do oglądania i podziwiania nowej wersji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 to rozumiem ze jak kupie ten http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=260 bloczek to bedzie on mial takei ladne okrągłe kanaliki? a nie taki basenik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Fajne bloczki. Wreszcze coś jest w dnie. Polepszy się oddawanie ciepla. Po ile one są :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 juz mnie rączk swiezbiala zeby kupic :)) ale musze jeszcze cosik poplanowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Tak, LITE ma teraz tylko takie coś ala orbital, ale jest droższy więc skontakutj się z matem i zapytaj ile ci policzy za nie, bo ma zwalone łącze i nie może odpowiadać na maile... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Mate mowil, ze bedzie kosztowal ok. 65zl, jezeli kosztowalo 59zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...