Neo's Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Od 3 dni chodzę do technikum na Zajączka, i czy wiecie jakie są tam kompy.?????Kto z Forum do niej chodzi. :-)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Jak nie wiesz to sie zapytaj :P :P :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Moj kolego z gimnazjum tam poszedl to mowi ze tam sa takie zlomy ze az strach (w mojej szkole tez nie sa lepsze). Chyba zaczne chodzic na infe z wlasnym kompem. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 u mnie w budzie Zespół Szkół technicznych Ostrów Wlkp mieliśmy duronki 850 128 ram na ecs-ach ze zintegrowaną grafą i dyski 20GB monitorki 15 całkiem fajnie i jeszcze dostęp do netu 1 Mbit na jakies 15 kompów a druga pracownia to juz były zabytki k5 75 16 ram hdd 850 cz-b monitorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 :arrow: admini i moderatorzy - ten topic to bardziej na 'osla'. prosze o porzadek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 sorki mozesz mi powiedizec po co Ci na infie P 4 2.0GHz ?? do pascala worda i windy styknie w zupelnosci celek 400MHz nie licz ze na lekcjach infy bedizesz sobie w gta3 pykal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 NTB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 :arrow: admini i moderatorzy - ten topic to bardziej na 'osla'. prosze o porzadek :wink: Już się robi. Dopiero wróciłem do domu... Neo's - na przyszłość wrzucaj odpowiedni temat na odpowiednie forum !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 My ostatni rok (2 klasę LO znaczy się) na informe przychodzilismy tylko popykac w CS'a. Cały "materiał" oddawaliśmy w ost. miesiącu...;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 My ostatni rok (2 klasę LO znaczy się) na informe przychodzilismy tylko popykac w CS'a. Cały "materiał" oddawaliśmy w ost. miesiącu...;))Ale wam dobrze. :cry: :cry: Naszczecie mam male pocieszenie na infie. Facetka wkoncu zna sie na rzeczy :mrgreen: Mozna z nia pogadac o programach i hardware'u. Nie to co w gimnazjum gdzie baba pewnie nie wiedziala jak wlaczyc kompa bez przemaglowania instrukcji obslugi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Mieliśmy w pierwszej w miarę fajną kobitkę. Można było pogadać, sama grała w Half-Life'a i w ogóle była zorientowana. W 2 była jakaś nowa, niewykształcona lub wręcz beznadziejna z informy. W tym roku infy nie ma, ale ja wziąłem dod. fakultet. Jutro mam lekcję, więc zobaczę co się będzie działo, bo jest znowu jakaś nowa. Poza tym (przepraszam wszystkie panie;)) wiem z doświadczenia, że ŻADNA baba nie nadaje sie do uczenia informy, ale większość facetów znalzła lepszą robotę, więc tylko płeć "piękna" pozostaje....;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Mieliśmy w pierwszej w miarę fajną kobitkę. Można było pogadać, sama grała w Half-Life'a i w ogóle była zorientowana. W 2 była jakaś nowa, niewykształcona lub wręcz beznadziejna z informy. W tym roku infy nie ma, ale ja wziąłem dod. fakultet. Jutro mam lekcję, więc zobaczę co się będzie działo, bo jest znowu jakaś nowa. Poza tym (przepraszam wszystkie panie;)) wiem z doświadczenia, że ŻADNA baba nie nadaje sie do uczenia informy, ale większość facetów znalzła lepszą robotę, więc tylko płeć "piękna" pozostaje....;) hiehieh hie baby z imfy po prostu SUXXX 8O nie no a wasz byla klijentak od imfy otwiera klapkwe od cd-romu paznowciem 8O bo plyta nie kciala wyjsc 8O nie ona normalnie masakra jest bajki wkreca jak jwlozymy do kompa jakiegos pirata to od razu oni maja frytko co i jak,mowila ze codziennie raportuja jaki plytki byly w cdikach 8O i wysylaja raport do waway 8O normalnie to jest jusz bajka dla malych 5letnich dzieci 8O qrde jestem ciekaw jak cdik rozpoznaje plytke 8O po numerze seryjnym 8) najparawdopodobniej abuhbaubhaubhaubhabuhabuhabuh no i ?/?? mial ktos bardziej tempa nauczycielke ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 a nie powiedziala Ci ze CD-ROM moze tez odczytac odciski palcow i wyslac je do najblozszej komendy policji ?? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 a nie powiedziala Ci ze CD-ROM moze tez odczytac odciski palcow i wyslac je do najblozszej komendy policji ?? :lol: :lol: hehehe nie dzilaly : ] serioo tak sie dzialo :!: nie no klijentak nie zna praw autorskich!! prawo mowi ze moszna zrobic jedna kopie orginalu!! a ona mowi "jak komus sie plyta zniszczyla to prosze jom tu dawac(zniszczona), dac mi pieniadze ja zrobie u siebie kopie :) (boi ise ze jakiegos wirusa zgramy ) w sumie z jednej kopii robi 100 :D i kto jest piratem :) a i jeszcze wrecala baje ze ona ma jakis certifikat na legalne kopiee 8O normalnie lacha darlem na klase :D pewnie ma zchizofremie i i mysli ze jest szefem cd-projektu ubhaubhaubhaub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 MTen psost poleciał na Hardware przez pomyłkę.zawszę wchodzę tylko na Hardware i tam wpisałem go przez pomyłkę.PRZEPRASZAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 eh kolejny rok uczenia nauczycieli od informatyki ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Dokładnie ;)! Na szczęście w tym roku na faku jest ta, która nas uczyła w I kl., ale i tak jest rzeźnia, bo przypadają 2 os. na komp. (sic!), więc się za dużo nie pouczymy.... A i jest jeszcze coś dziwnego, jedna trzecia osób na faku to 3A, informatyczna i nie było było tym nic dziwnego, bo w końcu myśleć można, że chcą iść na Polibudę, gdyby nie fakt, że na infie i tak się niewiele dzieje, a na faku z fizyki (zadania z fizyki, poz. rozszerz., oczywiście są na egzaminie na PB) są DWIE osoby z 3A. Ciekawe jak mają się zamiar dostać na "wymarzoną" uczelnię (chyba to pozostanie w sferze ich marzeń ;)). Sam już nie wiem... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...