qbass Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Ostatio w mojej miejscowosci (Chotyłów City :D) przyjeła sie tradycja palenia gumy :) :) W ostati wtorek odbyla sie kolejny zjazd okolicznych motocyklistow by spalić gume :twisted: :twisted: :twisted: Oto galeria A niedlugo film z najciekawszymi fragmentami. Jesli macie rowniez jakies obrazki/filmy z palenia gumy w waszej okolicy wklejajcie je tutaj :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Nawet nawet fotki. Wole czekac na fiilmik bo z fotek nic nie uslysszymy i zero ruuchu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Kiedys rajcowalo mnie cos takiego.Teraz juz nie.No ale obejrzec zawsze mozna.Gume sam palilem hamujac na bikeu z predkosci 60 do 0.Oczywiscie opona trzasnela pozniej detka bum i klapa.Policjant stojacy obok radosnie zapytal czy ma wezwac pomoc drogowa.ha ha ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 taaa... ne ma to jak filmik... ;] poczekamy zobaczymy :D czy u mnie w miescie pala nei wiem... ja widzialem jedna akcje jak na parkingu biedrony palili samochodzikiem... hyhyh a dzisiaj nawet mi sie snilo ze sasad beemwucha palil gume ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Palenie gumy powoduje raka i choroby serca.. :roll: kiedy dokladnie mozna sie filmiku spodziewac?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Kubiki r0x, kiedy nastepne palenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Nie wiem może ja jestem jakiś inny, ale mnie to wcale nie rajcuje :? Za to mój kumpel ma dość sporą kolekcję zdjęć i filmów. A czy u mnie w mieście palą?? no Ba nawet nie tylko gumy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Kubiki r0x, kiedy nastepne palenie? Witam ludka z moich stron :D:D, kiedy wpadasz na kubiki ?? Chyba dzisiaj nie bo pogoda niezacikawa ;/ Nie mam pojęcia kiedy nastepne palenie. Film dzisiaj lub jutro rano ale bardziej dzisiaj :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 szkoda ze nie ma filmikow:) ale fory calkiem calkiem:) w moim miescie jak pala gume to wylacznie czterema kolkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 szkoda, ze cyfraka nie mam, bo bym cos mega zamiescil jak gostek chcial na rekawie zawrocic i w przystanek wjechal :lol: ze smiechu sie poplakalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 ja wiem ze w Gdańsku pala, gumy i na jakims lotnisku czasami sa zjazdy palaczy gum ii pala gumacze, gdzie w poblizu Gdanska ;) Czasmai na zlotach Tuningowych tez pala gumy, np. w Borsku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 a ja pale ale nie gumy :)... hehe. u mnie w mieście są organizowane wyścigi ale z tym ciężko bo policja się wpiep..za... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 filmik juz mam ;] tylko musze go jakos pociac bo zajmuje 250 mega ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Z hcr bylem na kubikach we wtorek i tylko Ninje widzielismy, a palenia gumy nie bylo slychac nad woda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 harry w borsku!!!! 17km od mojej miejscowosci jaka sa BRUSY!!!! eee tez tam jezdze!!! HEHEH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Z hcr bylem na kubikach we wtorek i tylko Ninje widzielismy, a palenia gumy nie bylo slychac nad woda :P palenie bylo kilka minut po 19 :twisted: :twisted: :twisted: kidy znowu bedziecie na kubach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Palenie gumy jest swietne ale tylko samochodami tylno napedowymi. W Łodzi w 2001 byl zlot samochodow tuningowych. Jeszcze do tej pory nie widzialem lepszego palenia gum. BMW M5 - 321KM koles nonstop do odciecia paliwa krecil baczki az mu strzelila z tylu opona. Taki niesamowity pisk sie roznosil, ze ludzie zakrywali uszy. Bylo tez kilka innych fajnych konkurencji. Np. peugeot z jakims innym samochodem spieli sie lina i kazdy z nich jechal w tym samych kierunku ale w inna strone (o 180') Swietnie dawali czadu. Mam zdjecia z tego zlotu ale niestety nie mam skanera. Moge jedynie niektore powrzucac zrobione telefonem ale to bedzie kiepska jakosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Wrzucam fotki z opisem bo sa kiepskiej jakosci. Wspomniana bejca M5. Tzn. moze nie wersja M5 ale 321KM pod machą. W przyblizeniu... To byla masakra. Koles z Omega 2.5l V6, automat. trzymal noge na hamulcu oraz na gazie. Ale gazu dodawal tak, ze kola krecily sie doslownie jakby jechal z 5km/h :) Wygladalo jakby sie toczyly bardzo wolno ale jednak samochod stal w miejscu. Przezajeb**** to wygladalo. Nagle wcisnal gaz do oporu i w 5 sek zjaral gume. Zdazylismy pstryknac zdjatko przed wystrzalem. Gdzie jest bierznik ? ...o, znalazl sie :) Klient nie mial recznego :P Hmm, bez opisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Czym trobiles te zdjecia ze taka <span style="color:red;">[ciach!]</span>..... jakosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Z hcr bylem na kubikach we wtorek i tylko Ninje widzielismy, a palenia gumy nie bylo slychac nad woda :P palenie bylo kilka minut po 19 :twisted: :twisted: :twisted: kidy znowu bedziecie na kubach?? w sobote moze ale niezadlugo bo w Bialej beda "zmagania miast" (sistars, perfect i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 fajne!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Dla mnie palenie gumy, to głupia rozrywka dla dresów. Jest to niepotrzebne męczenie auta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Dla mnie palenie gumy, to głupia rozrywka dla dresów. Jest to niepotrzebne męczenie auta. nie wiesz co to jest!: he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 hmm... ciekawie by wygladalo palenie gumy na monster-truck'ach :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 hmm... ciekawie by wygladalo palenie gumy na monster-truck'ach :roll:o rany!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Na moje oko to Kaeres robił zdjęcia czymś w todzaju Sony Ericssona T610 ( wiem bo mam :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 no chyba tak bo jakosc nie nalezy do najlepszych! ale zawsze cos! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Kiedy filmik? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Z hcr bylem na kubikach we wtorek i tylko Ninje widzielismy, a palenia gumy nie bylo slychac nad woda :P palenie bylo kilka minut po 19 :twisted: :twisted: :twisted: kidy znowu bedziecie na kubach?? w sobote moze ale niezadlugo bo w Bialej beda "zmagania miast" (sistars, perfect i inne <font color="#FF0000">[ciach!]</font> :P) Dzisiaj znowu palimy gume :twisted: :twisted: ale tym razem troche pozniej :twisted: :twisted: o 21-22. Filmik bedzie jak uda mi sie skonfigurowac server neo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 wlasnie czekamy na filmiki!!! bedzie extra! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...