SpEEdiE Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Czy to normalne żeby na baterii napięcie spadało poniżej 3v już nie raz utraciłem ustawienia.Moja zasiłka jest kompletnie odciążona a mimo to trzyma takie badziewne napięcia(L&C400w). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Wymień baterię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdiE Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Stary ja mam tą baterie dosłownie 4 miechy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Z bateriami różnie bywa . Ja bym wymienił , w końcu nie jest to taki duży wydatek , a jak dalej będzie to samo wtedy można dalej kombinować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdiE Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 ok w razie czego strzele posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...