janusch Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Kupilem 2 Noiseblockery, jeden 80mm, drugi 92mm. 80 w wersji box (z regulacja obrotow) a 92 oem. Mam pytanie, czy moge podlaczyc 92mm przez regulator z 80mm gdy osiemdziesiatka ma 0,8W, a 92 ma 1,2W. Nie mam o tym zadnej wiedzy i nie chce sprawdzac na chybil trafil; spali sie czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 mozna podłączyc nawet i trzy wiatraki do jednego regulatora. a co do roznych napiec to do konca nie jestem przekonany ale mozna spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Odbiorniki o różnych mocach można podłączać równolegle. Problem w tym czy regulatora obrotów szlag nie trafi bo będzie przez niego płynął większy prąd. Ok 67mA z samą 80ką a z dołączoną 92ką ok 167mA. Ale to chyba jest zwykły potencjometr. Myśle że spokojnie wytrzyma a nawet gdyby nie to dostaniesz taki w każdym sklepie elektronicznym i sobie wymienisz, albo kupisz taki na większą moc. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...