luk1984 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 jaką optymalną dobrać karte graficzną do mojego sprzętu, by odpowiednio współpracowała z moim sprzętem (procesorem), czy warto kupować najsilniejszą z kart graficznych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 imho radek 8500 lub ge4 ti4200 powinny zapewnic ci dobra wydajnosc w grach, ale w twojej sytuacji proponowalbym 128 ddr na karcie zeby odciazyc ram (tylko 256) od aperture size Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 jaką optymalną dobrać karte graficzną do mojego sprzętu, by odpowiednio współpracowała z moim sprzętem (procesorem), czy warto kupować najsilniejszą z kart graficznych. Oczywiście że warto kupić mocną grafikę .Jeżeli giercujesz to prawie obowiązek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 :arrow: stawialbym na radeona 7500 lub 8500 (zalezy od kasy). zaden GF Ci nie potrzebny :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 gf4 lub radeon 8500. zależy od zasobności portwela, no i gustu 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Ja sie przesiadlem 2 dni temu z TNT2m64 na R9000PRO Sapphire i nie narzekam a mam TB850@1000 na Asusie A7V z 256MB SDR Ta karte ogranicza mocno moj procesor ale prawde mowiac nie potrzebuje nic bardziej wydajnego. Na poprzedniej karcie 3DMark wykladal sie przy drugim tescie a na tej zobaczylem wszystkie testy i wynik 5500. Z Twoim procem powinno byc troszke lepiej bo masz DDR. Polecam ta karte chociaz moze nie koniecznie Sapphire bo nie kreci sie za dobrze (280/600). Do Twojego konfigu starczy a kosztuje "tylko" 550 zeta. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...