daro_ns Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Witam i mam prośbę czy ktoś mogłby mi powiedzieć jak podkręcić procek, bo nigdy tego nie robiłem. Mój sprzęt to: Płyta: Asus K7N8X-E Deluxe Procesor: AMD Athlon 2.5 Barton Ram: 2x512mb DDR 400 PC3200 Graf. Radeon 8500 64mb DDR HDD: Segate Barracuda 80gb i Samsung 80gb ATA 133 Chłodzenie: Thermaltake Volcano 7+ System: Windows XP Professional+SP1 Obecnie temperatura na moim procku jest w granicach 41-44C i chodzi wszystko stabilnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 ZAPOZNAJ SIĘ Z REGULAMINEM :!: Jesteś nowy więc Ci wybaczę. W dziale FAQ jest wszystko o podkręcaniu dla początkujących. I na następny raz uzyj szukajki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro_ns Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Dziekuje, przystosuje sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmys Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 jeszcze jedno-chyba chodziło o A7N8X-E DELOUXE???? co???...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...