Mar_lesniewski Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Witam Mam takie pytanie: Posiadam karte Gigabyte Ati Radeon 9200se 64 Mb(64bit) (wiem ze to nie jest super karta ale cóż nie miałem kasy na lepsza) i mam pyatnie jak sprawdzic z jaka szybkoscia chodzi ram tej karty?? Bo w Win Xp Pro i w SiSof Sandrze szybkosc RamDac-InternalDac pokazuje mi 500Mhz. RamDac-InternalDac i czy to to jest szybkosc ramu?? i czy jest mozliwe abym firmowo miał podkrecony ram??. Jesli RamDac-InternalDac to to nie jest szybkosc ramu to gdzie mozna sprawdzic z jaka szybkoscia ten ram pracuje. I jeszce czy ta karte da sie podkrecic jak tak to jakim programem?? i ostatnie czy osiagniecie na tej karcie i na duronie 1600 256 ram płyta asus(kt400) wyniku w 3dmarku 2003 800 punktów to jest beznadziejny wynik?? Dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Programem RivaTuner możesz sprawdzić taktowanie ramu. Szukaj następnym razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...