Gość ShKieLet Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Otóż zadzwoniłem na infolinie TPSa i....odebrał konsultant i nie było by nic dzinwego gdy nie to że był..PIJANY.żałuje ze nie nagrałem tej rozmowy bo byście padli ze śmiechu...język mu sie plątał a nad prostym pytaniem zastanawiał sie z 5-10 sekund..bravo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 jaka firma tacy pracownicy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 A myslisz ze jakbys robil na druga zmiane (15-22) za marne 750zl w tak upalny dzien, qrwiac ze sie niema kasy na wakacje ,to co innego mozna robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Otóż zadzwoniłem na infolinie TPSa i....odebrał konsultant i nie było by nic dzinwego gdy nie to że był..PIJANY.żałuje ze nie nagrałem tej rozmowy bo byście padli ze śmiechu...język mu sie plątał a nad prostym pytaniem zastanawiał sie z 5-10 sekund..bravo :) Tez tak mialem w grudniu (w sprawie neostrady dzwonilem). Mielem z kolesia niezly brech... w koncu mnie przelaczyl na inny dzial - po 5 minutach paplania bez sensu :P Mnie to rozesmialo, mialem czas to sobie moglem posluchac ;) Ale ludzie, ktorzy maja malo czasu moga sie niezle wkurzyc na taka obsluge klienta. Troche przeginaja w tepsie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 I tacy pracownicy się zdarzają :) Ja jak dzwoniłem to odebrała jakaś facia. Z głosu fajna ale co się pod tym kryje? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 A myslisz ze jakbys robil na druga zmiane (15-22) za marne 750zl w tak upalny dzien, qrwiac ze sie niema kasy na wakacje ,to co innego mozna robic.znajdz lepsza robote na wakacje po L.O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...