saydack Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Mam problem mianowicie ostatnio winda (XP) zaczęła się dziwnie zachowywać mianowicie zaczął się niesamowicie "wlec" . Zauważyłem, że proces bezczynności systemu zużywa 97-99% zużycia procesora. Może ktoś wie co jest tego przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
primo128 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 no to jak proces bezczynnosci ma tyle % to chyba dobrze. Znaczy ze zaden program w tle nie zapycha procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 No tak faktycznie! Ale nie wtym rzecz chodzi o to że programy mi się motają a dokładnie openoffice 1.1.0. Mam potpiętą drukarke sieciową i po kliknięciu drukuj wszystko się mota. Faktycznie z tym procesem bezczynności to przegiołem ale nie wiem co może być tego powodem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 mi tez kiedys komp zwalnial po zainstalowaniu openOffice, ale to bylo na celeronie 300 MHz :) Popatrz co masz odpalone w tle i wylacz co niepotrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 openoffice nei zajmuje tak bardzo procka ani pamieci [wiem bo sam uzywam] predzej juz ta drukarka a komp ci zaczyna zamulac kiedy ja podlaczysz [lub juz masz podlaczona] czy kiedy cos wysylasz do jej bufora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 To, ze proces bezczynnosci systemu tyle wynosi - jest normalne i nie ma tu nic dziwnego. Przyczyna mulenia komputera musi byc cos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Dzięki, ale już do tego doszłem. Mianowicie komp był w innej grupie roboczej niż drukarka więc podłączyłem go do tej samej grupy. Po drugie zwiększyłem priorytet i puki co chodzi jak burza :) A jeśli chodzi o prces bezczynności to napisłam że proces bezczynności jest 99% dlatego aby pokazać że wykorzystanie procka jest znikome a mimo tego się strasznie mota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...