Beton Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 czesc wszystkim,mam problem z zainstalowaniem modemu,xp wykrywa go jako best data modem i wszystko działa elegancko,on jest conexant rockwell chyba 56kb,problem sie zaczyna na win98SE,wgryam sterowniki instaluje sie modem wave device i wyskakuje mi nieznane urządzenie"device serial port"zadne sterowniki nie pasuja i modem nie działa,wie ktos jak sobie z tym poradzic? bo chce sie pozbyc takiej wielkiej dziury jaka jest winXP,ciagnie miliard wirusów,ciagle cos nie dziala pozniej działa i tak w kółko. aha jeszcze jedno doby jest win2003?czy lepiej 2000?, z góry dzieki za odp,pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 A stad próbowałes zassać http://www.modem-drivers.com/drivers/88/88336.htm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 kurkcze pióro nie moge sie na tę strnę zalogowac,nie mozna bez hasla tego sciagac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Spróbuj jeszcze tutej http://list.driverguide.com/list/company902/page8/. A winda XP z dobrym antywirusem,firewallem i inną przegladarką niż IE jest całkiem niezła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 te dziady dopiero po 12godzinach haslo przysylaja:),sciagnalem te sterwoniki ale nadl nie działa,znowu chce sterowników do "serial port"szlag by to,moze macie jeszcze jakies pomysły?a do tego xp to jaka przeglądarke i skad firewalla moge sciagnac?-i jak to działa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 sprostowanie:nie serial port tylko :"PCI SERIAL CONTROLER"NO I ZADNE STEROWNIKI NIE PASUJA DO TEGO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Ja używam AntiVir Personal Edition i Kerio Personal Firewall, The Bat i Operę- żaden badziew nie przejdzie :D . Wgraj sterowniki od płyty głównej lub napisz model jaki masz bo płytka jest nowsza niż win98 i dlatego kontroler PCI nie jest wykrywany. Nie polecam tej windy bo jest stara i mało stablina (chyba że Ci jakies programy pod XP nie chodzą :evil: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 abit kx-333r,sterowniki od głownej sa wgrane 4in1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Zaczynam wymiękać :lol: Spróbuj podłączyć modem pod inne gniazdo (moze jest konflikt przerwań albo slot uszkodzony :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 przekładałem,caly czas to samo...przerywanie ma 12,zadne urzadzenie nie ma takiego samego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 A może to nie jest ten model o którym piszesz :lol: Co się pokazuje jak próbujesz zainstalować stery ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 instaluje sterwoniki wykrywa modem rockwell jakis tam,instaluje wave device cos tam:) i po tym wszystkim wyskakuje ze chce zainstalowac "PCI SERIAL CONTROLER"sam nie moze znalezc do tego sterowników to recznie szukalem,wszystkie katalogi przeleciaem i lipa:(... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 ja juz sie poddaje :lol: :lol: moze ktos inny pomoze bo ja leze i kwicze :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...