GreeN_DG Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 ehh.. kiedyś dawno temu zobaczyłem ten tytuł w EMPIKU ( <-- Kucyku :) ) i juz prawie miałem go kupić za niewiarygodną cene 25 zł.. ale nie wiem czemu do tego nie doszło.. I dziś dziwnym trafem "to coś" trafiło do mnie :). Nadszedł ten dzień... Boszzee dziękuje za tą gre.. Zaraz po odpaleniu, sam klimat demka rowalił mnie na łopatki. A co dopiero gra... Czegoś takiego od dawna szukałem.. ehh ide grać. Polecam -------> Alien Nations 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Właśnie szukam jakiś fajnych strategii, będe siedział przez 1,5 tygodnia na laptopie starej bo mój komp czeka na płyte. Możesz polecić jeszcze jakieś fajne, oprócz tej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 starcraft --- > każdy chyba wie total anichilation ---> stara ale fajna tyberian sun ----> moja pierwsza strategia THE BEST red alert 1 ---- > jak wyżej red alert 2 ----> spójrz wyżej submarine titans ( moze być bład w pisowni ) ---> naprawde fajna wszystko dzieje się pod wodą setlers 1,2 ----> stare czasy dune 2000 ---> klasyk za ostra grywalność Alien Nations 1,2 ---> ehhh warcraft i dużo innych :) p.s. osobiscie polecam tyberian sun, submarine i Alien Nations :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cel1200 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 witam ostatnio mam problem z gra alien nations 2 otoz gra sie instaluje ale zawiesza sie na czarnym ekranie wsadzilem geforce 7300GT i po jakichs 5 minutach gra bardzo powoli zaczyna sie wczytywac po ok 10 - 15 minutach od uruchomiania wchodze na mape i co ciekawe gra dziala w miare plynnie caly czas slychac jednak chrobotanie dysku jakbym mial o 512mb ramu za malo mial ktos taki problem? moja konfiguacja: pentium dual-core 1,6ghz 1 GB RAM Radeon 3650 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 (edytowane) Znalazłem u siebie tą grę, ale nie mogę jej odpalić :( Problem taki jak u kolegi wyżej. Trochę poszperałem i wywnioskowałem, że ta gra nie lubi nowych komputerów, bo im szybszy komputer, tym gorzej działa (a właściwie wcale nie działa). Są jakieś sposoby na "ograniczenie" sprzętu? Mam CPUGrab, ale potrzebuję jeszcze czegoś, co zje mi RAM. Znacie coś takiego? Tak, wiem, że to głupia teoria, ale wydaje się trafna. Chyba, że ktoś zna inne rozwiązanie. Dodam, że pierwsza część Alien Nations działa. Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Modd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterMata Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Mam to samo... Co robić??? Gra faktycznie jest bardzo stara... Ale pierwsza cz. działa bez przeszkód... Może da się coś zrobić?? W folderze z grą widziałem nieznane dal systemu Windows pliki nie da się ich otworzyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...