Maciejevsky Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 ****płyta główna ----> Abit NF-7 S ****proc ----> AMD Athlon 2500+ Barton Mobile ****RAM ----> TwinMOS DDR 512MB/400 PC3200 ****grafa ---->FIC ATI Radeon 9600 128DDR 128bit TV/DVI Chodzi mi o to żeby procka i tą cała reszte można było podręciś po prostu na maxa :D I chciałbym się dowiedzieć ile by ten Athlonik wyciągnął! A może macie jakieś inne propozycje co do proca czy płyty głównej :?: Ale miło widziane było by żeby te części były w podobnej granicy cenowej co te wyżej wymienion. Chętnie poczytam wasze propozycje i z góry dziękuję za wasze odpowiedzi. Mam nadzieję że mi pomożecie!!! nara :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Hmm wszystko git :) Tylko R9600 demon szybkości :?: Karda dobra ale nie demon, bez przesady. A procka sam podkręcisz i zobaczysz nikt tego ci nie wywróży :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Wszystko OK! Tylko tak jak powyżej mogę doczepić się tylko do grafiki... Demonem Szybkośći to on nie jest.... Może demonikiem.... :wink: Jak masz kase do dołóź do modowalnego 9800se i zrób PRO...... Jak nie masz aż tak dużo to 9700..... Używaną ofkorz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 abit nf7-sL i jezeli nie planujesz w najblizszym czasie upgread'u to walnij sobie 2 kosci po 256. XP-M z zamknietymi oczami pojdzie na 2.5GHz :D karta moze nie demon ale dobra jest, no czyba ze masz 13 lat i ze łzami w oczach czekasz na doom'a3 albo HL2 wtedy lepiej szarpnij sie na cos lepszego. pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 po pierwsze to dzisiejsze TwinMosy to kible mialem 4 kosci po 512ram 400mhz i zledwoscia szłyn na 400 a w dualu na 400mhz zadna nie szla i reszta z forum to potwierdzi . jak chcesz krecic to Hynixy i najlepiej 512ram albo Kingstony cl.3 tez dobre puzniej dokupisz drugo kosc ,CO do płyty proponuje Abita SL jest tanszy o ok 40-60zl i ma wszystko to samo oprucz przejsciuwki z ATA na SATA co jest zbedne :-) i płyta kosztuje 395zł :-) ,co do procka to pierwsza klasa :-) co do karty zastanowil bym sie na Gigabyte 9600pro 128mb,128bit za 485zł nowki :-)jest bdb .i pamietaj ze w takim sprzecie wazny jest zasilacz ok 350w dobrej marki .Modecom lub Chieftec :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...