DaRaS Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 moj kumpel ma kompa o konfingu amd duron 1.3 512 sdr radzosława 9600 plyta asrock K7VT2.Po zmienieniu na 256 ddr komputer chodzil normalnie lecz po ponownej zmianie na sdr juz nie wstal... co moze byc tego przyczyna?? :( 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigdwo Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Wykonaj reset bios'u, może pomoże. zbigdwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 chyba nie wlozył sdr i ddr naraz ? BTW zmien tytol topica bo jest nieregulaminowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
me.wa Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Mam tą płyte, i często występuje ten problem przy stosowaniu kiepskiej jakości kości, moge sobie przekładać 256sdr->512ddr (kingston) i nic sie niedzieje. Mozna sprubować nowy bios, ja mam v. 1.20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Reset biosu a swoją drogą fucktycznie ta płyta ma jakieś dziwne problemy z pamięciami. Kiedyś znajomy miał tą płytę, chodziła z pamięcią Twinmosa 256MB 333 CL2,5. Pewnego dnia pożyczył komuś tam na tydzień swoją pamięć, a po powrocie kostka już u niego nie zadziałała. Była to na pewno ta sama kość bo sprawdzaliśmy numery z gwarancją i nie była też uszkodzona, bo na innej płycie działała bez problemów. Musiał zmienić pamięć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...