neksus Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27835863 opłca sie jakie wzmachol do tego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 nawet,nawet!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 600zl a co tam za glosniki siedza?? phhh ja bym nie bral bez odsluchu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 tam siedza glosniki STX... hmm.. jedno co moge powiedziec: BLeeeeeee!! Uciekaj od tego! No chyba, ze to ma byc do techno-rabanki to wtedy moze zagra... A co do ceny... Nie wiem czy dobrze pamietam, ale ten tweeter kosztuje w detalu kolo 20 pln... To wystarczy za caly komentarz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 wydaje mi sie ze to klon kbrx czy innej audiomegi chociaz wlasciciel wypowiadal sie ze te glosniki STX`a sa przez nich modyfikowane. Tymniemniej bez odsluchu bym nie ryzykowal ale za 300PLN za pudlo + 3 glosniki to mysle ze nic specjalnego tam nie wpakowali, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 hehe po pierwsze z tego co widze to poszly za 610 pln! Po drugie chodzby nie wiem jak zmodyfikowali te glosniki to dalej bedzie ekstremalny low-end ;) I bardzo ciekawe jest to co napisali w opisie aukcji "Bass-reflex wraz z obudową tworzy linię transmisyjną" hihihi a to ciekawa konstrukcje ukulali : kombinacje bass-reflexu i linii transmisyjnej ;) Oczywiscie moc tez jak najbardziej powaznie podana... Ciekawe jakby cienko piskaly jakby dostaly w d*pe te 160W z porzadnej koncowki mocy. No i pasmo przenoszenia od 38Hz tylko nie podane z jakim nachyleniem, ale stawiam kolo -15db :D Wybacz ale jak producent robi sobie takie jaja z klientow to ja podziekuje :? Normalnie jak bede mial chwile czasu po powrocie to z czystej ciekawosci przebadam te glosniki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Wlasnie sprawdzilem ceny tych glosnikow... Wysokotonowka kosztuje w detalu 17pln a niskotonowka 29pln ! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 hehe po pierwsze z tego co widze to poszly za 610 pln! Po drugie chodzby nie wiem jak zmodyfikowali te glosniki to dalej bedzie ekstremalny low-end ;) I bardzo ciekawe jest to co napisali w opisie aukcji "Bass-reflex wraz z obudową tworzy linię transmisyjną" hihihi a to ciekawa konstrukcje ukulali : kombinacje bass-reflexu i linii transmisyjnej ;) Oczywiscie moc tez jak najbardziej powaznie podana... Ciekawe jakby cienko piskaly jakby dostaly w d*pe te 160W z porzadnej koncowki mocy. No i pasmo przenoszenia od 38Hz tylko nie podane z jakim nachyleniem, ale stawiam kolo -15db :D Wybacz ale jak producent robi sobie takie jaja z klientow to ja podziekuje :? Normalnie jak bede mial chwile czasu po powrocie to z czystej ciekawosci przebadam te glosniki... "po pierwsze" to czytaj uwaznie, cene 300PLN przyjalem za jedna kolumne a nie za komplet i o ilosci glosnikow w jednej kolumnie sie wypowiedzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...