Kery Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 czy ktos wie jak mozna przyspieszcyc lacze neostrady bez doplacania tp chodzi mi o zredukowanie pingow w grach do 30-40 moja moje lacze ma 160kbps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemothh Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 czy ktos wie jak mozna przyspieszcyc lacze neostrady bez doplacania tp chodzi mi o zredukowanie pingow w grach do 30-40 moja moje lacze ma 160kbpsidz do telepunktu z siekiera i postrasz troche monopolistow ze im wszystkim lby poucinasz moze inaczej zaczna traktowac swoich klientow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 czy ktos wie jak mozna przyspieszcyc lacze neostrady bez doplacania tp chodzi mi o zredukowanie pingow w grach do 30-40 moja moje lacze ma 160kbps wylacz p2p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kery Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 kazze mam wylaczona a ping mam okolo 100 jak dla mnie to za duzo w quake 3 moze znacie jakis dobry serw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...