Nicky Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 W jaki sposób zakład sie oslonki na kable. http://www.csklep.pl/product_info.php?cPat...products_id=411 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 owijajac kabel dookola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Wystarczy owinąć na wiązce przwodów.Ehh... Szkoda slow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayetan Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 12 zl za metr? czy to nie za drogo? nie jestem pewien czy taka cena bo Tato przyniosl mi to za free z pracy ale zdaje mi sie ze w "normalnych" sklepach to kosztuje mniej btw. to fajna sprawa, owijasz sobie kabelki i trzyma dla mnie to bardziej pasuje na kable od kompa, zeby spiac w calosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 W jaki sposób zakład sie oslonki na kable.http://www.csklep.pl/product_info.php?cPat...products_id=411w norauto kupiłem taki sam 5metrów za 20zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Cena za 1m (wystrcza na wszytkie kable od zasilacza)cos mi sie wydaje ze napewno nie starczy na wszystkie kable :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Cena za 1m (wystrcza na wszytkie kable od zasilacza)cos mi sie wydaje ze napewno nie starczy na wszystkie kable :/jak się ma condeszita co ma 4 molex to może i starczy :? Ale jak się ma Tagana co ma 9 molexów to na pewno nie strczą 2 metry bo tagan ma długie kable Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 jak się ma condeszita co ma 4 molex to może i starczy :? Ale jak się ma Tagana co ma 9 molexów to na pewno nie strczą 2 metry bo tagan ma długie kable ja mam fortrona nie mierzylem kabli ale chyba z 1,5 metra conajmniej potrzebne by bylo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 mie tam bardziej sie podobają rurki perforowane... (takie o przekroju ząbkowanym - podobne do prysznicowego węża - nie zalazłem zdjątka :P )... przecina się wzdłuż i wkłąda kable... nie rozsypouje się jak zwykły wąż pcv i nie widać kabli kolorowych wystających z wnętrza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro_m Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Ja ostatnio kupiłem sobie osłonki na kable i jak narazie jest nieźle - włożyłem do nich kable od włączania kompa resetu i diod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Mam te osłonki o ktorych mowa, kupilem 2 metry i kawalek mi zostalo (tyle ze nie nakladlem go na wiazke idaca do pl glownej, tam mam inny oplot). Polecam, fajnie wyglada i funkcjonalne, wczesniej mialem pospinane wszystko 'paskami' (zapomnialem jak to sie nazywa hehe). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baracudor Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Dobre osłonki i w miare tanie 3,90 za 1m http://4max.pl/produkt.asp?g=85&gg=62&id=274 Pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 moja matka pracuje w sklepie z artykulami elektronicznymi, u niej takie oslonki mozna dostac za paredziesiat groszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 a ja zrobilem sobie bardzo podobne z przezroczystego weza.... wystarczyl ostry nozyk :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...