pirun Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Mam pytanko ... :wink: Czy można sprawdzić jakie pamięci sa na grafie - chodzi mi o czas dostępu tzn. czy mają 3,6 czy 4,0 ?? jest jakiś program który to wykrywa ?? Czy trzeba szczytywać z syboli na kościach ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Mam pytanko ... :wink: Czy można sprawdzić jakie pamięci sa na grafie - chodzi mi o czas dostępu tzn. czy mają 3,6 czy 4,0 ?? jest jakiś program który to wykrywa ?? Czy trzeba szczytywać z syboli na kościach ?? zazwyczaj ostatnie cyferki na kości to czas. np 2.8 3 3.3 3.6 4 itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Programik ci żaden nie wykryje bo to chyba niemożliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Powiedz jaka masz karte, moze ktos skojarzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirun Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 no ja mam gf4ti 4200 MSI na kościach hynix 3,6 ale ciekawiło mnie czy są programy które to wykrywają, bo np. czasy dostępów z ramu są wykrywanew, a czasem nawet podane są max czestotliwości taktowania przy których pamiec powinna pracowac zależnie od czasu dostepu, np. spectec cl.3 - max 133Mhz albo max 83Mhz z cl 2.. wg sisoftsandy no ale na temat ramu na krafie to tylko podaje jej wielkość i to wszycho.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 To nie jest wykrywane z kostek tylko z SPD modułu. W kartach grafiki nie ma takich info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirun Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 wiec nie mam mozliwości zmiany cl na pamiatkach na grafie... :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 wiec nie mam mozliwości zmiany cl na pamiatkach na grafie... :?:Poczytaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=786...highlight=rabit i ściągnijhttp://news.swzone.it/link.php?action=d&id=11830 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirun Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 moim zdaniem gra nie warta ścieczki - chyba że ktoś jest maxymalistą 8O co do @..ja tam spobie to odpuszczam..dzieks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...