kobus Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 dobra...zainwestuje w bialko chyba...:)) oraz w silownie 3razy tygodniowo :) zobaczymy efekty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 ja mam 186 wzrostu, 16 lat, 70kg i tylko 31 w lapie :) jezeli chcesz przytyc to musisz liczyc sie z tym ze najpierw nie bedziesz mial grubszej lapy ani wiekszych miesni tylko poprostu zacznie ci rosnac brzuch i [gluteus maximus], bedziesz wygladal przesmiesznie wysoki wszedzie chudy a z wielka [gluteus maximus] i brzuchem - przemysl to :) btw. pcmax naucz sie edytowac te posty bo to jest jeszcze bardziej wqrwiajace niz te twoje wykrzykniki, nie wiem czy tylko ja mam wrazenie ze nabjiasz posty? widocznie tylko ty:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 ja mam 186 wzrostu, 16 lat, 70kg i tylko 31 w lapie :) btw. pcmax naucz sie edytowac te posty bo to jest jeszcze bardziej wqrwiajace niz te twoje wykrzykniki, nie wiem czy tylko ja mam wrazenie ze nabjiasz posty? widocznie tylko ty:)nie tylko on . walisz w kazdym topicu jeden post pod drugim . uzywaj zmien bo to az razi w oczy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 przepraszam ze sie wlaczylem w temat o ktorym mam troszke pojecia no to narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 aha :/ chodzi o to ze ewidentne jest ze prubujesz nabjac posty przy kazdej okazji kiedy tylko sie da :/ popatrz na swoje posty pisane sa co 2-5minut, a mozna by je edytowac poprostu i tylko o to nam chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 staram sie byc nabierzaco!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Kogo chcesz pcmax przegonić w postach? Bo taki widocznie masz zamiar... :? Przecież qwa w tym temacie tak jak w innym można nazbierać Twoich bezsensownych postów w stylu "fajnie! hehe chcialbym tam byc z harrym:)" lub "a ty ile?" na całą stronę.... :evil: Na priva z takimi rzeczami.... :evil: EDYTUJ posty i będze dobrze.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 az dziw ze moderatorom jeszcze nie podpadl :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 no :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 przepraszam wszystkich! ja nie scigam sie na posty! bo to jest niemoralne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 fajnie! hehe chcialbym tam byc z harrym:) pcmax czemu bys chcial byc ze mna tu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 fajnie! hehe chcialbym tam byc z harrym:) pcmax czemu bys chcial byc ze mna tu?bo my pakujemy!:) i mielibysmi przewage! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 przepraszam ze sie wlaczylem w temat o ktorym mam troszke pojecia no to narazieMasz zerowe pojecie, a piszesz posty jak pokrecony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 przepraszam ze sie wlaczylem w temat o ktorym mam troszke pojecia no to narazieMasz zerowe pojecie, a piszesz posty jak pokrecony.niech Ci bedzie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 przepraszam ze sie wlaczylem w temat o ktorym mam troszke pojecia no to narazieMasz zerowe pojecie, a piszesz posty jak pokrecony.niech Ci bedzie:) Grrrr...... i po co ten post....... :evil: fajnie! hehe chcialbym tam byc z harrym:) pcmax czemu bys chcial byc ze mna tu?bo my pakujemy!:) i mielibysmi przewage! Nie będe komentował tego...... :? A co mi tam? ZAŁAMUJESZ MNIE..... :evil: Dziękuje..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 hmmm...tak patrzem na allegro co z odzywek jest...i chyba najlepszym wyjsciem dla mnie bedzie bialko co o tym myslicie? tylko naprawde nie znam sie na tym :/ i ne wiem co wybrac a ni ktore:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 hmmm...tak patrzem na allegro co z odzywek jest...i chyba najlepszym wyjsciem dla mnie bedzie bialko co o tym myslicie? tylko naprawde nie znam sie na tym :/ i ne wiem co wybrac a ni ktore:/bialko ale nic innego nie pakuj sie.. Jedz bialko i ogolni zdrowo sie odrzywiaj.. ryż i mieso z kurczaka (filet najlepiej) unikaj chipsów hamburgerów itd.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Boże... Tak kup "białko" na allegro to skończysz, jak opisuje Ares... :lol: Po pierwsze... Kulturystyka i budowanie masy/sylwetki nie polega na modnym obecnie kupowaniu białek... Podstawa to dieta... Ale widzę, że niektórzy myślą... "Kupię białko, będę duży" :lol: Nie macie podstaw w wiedzy... I zabieracie się od d.u.p.y strony... Nic dziwnego, że potem co 3-4 wali strzaly, czy metkę... Tylko tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 to co mam kupic za odzywke lub jak to sie zwie by porzybrac odpowiednio mase miesniowa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Ja ci osobiscie polecam: Super Whey Gainer 4000 firmy OLIMP 4500g kosztuje 140.00zl Moj kumpel po tych 4.5 kg przytyl 7 kg. NIe wiem czy na allegro bys to dostal, ale jesli to polecam kupic tu: http://www.sfd.pl/sklep/ ja juz w nim kupowalem BCAA (Olimpa) wiec sklepik mam sprawdzony. Do tych 140 dolicz 10.50 wysylki za pobraniem, przyunajmniej tyle ja mialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 a moj wzrost to 183 cm i zaledwie 62kg :/// :roll: Ja mam 182 cm, a waga 65kg i jakos nie narzekam :) Ja 188 i 65 i tez zyje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Ja ci osobiscie polecam: Super Whey Gainer 4000 firmy OLIMP 4500g kosztuje 140.00zl Moj kumpel po tych 4.5 kg przytyl 7 kg. NIe wiem czy na allegro bys to dostal, ale jesli to polecam kupic tu: http://www.sfd.pl/sklep/ ja juz w nim kupowalem BCAA (Olimpa) wiec sklepik mam sprawdzony. Do tych 140 dolicz 10.50 wysylki za pobraniem, przyunajmniej tyle ja mialem :)Polecam sklep: http://www.kreatyna.pl powyzje 100zl przesylka gratis :] A co do przybierania na wadze, to dobrze jesc ( dobrze znaczy zdrowa zywnosc ), ćwiczyć. Na 100% można przytyć bez białek i innych odżywek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 najładniejsza budowe i najtrwalsze efeky mozna uzyskać bez zadnych odzywek i suplementów .... wtedy łapie sie mase miesniowa a nie wodę czy tłuszcz ... ale przede wszystkim liczy sie genetyka i to jak ciało reaguje na trening ... bo tak jak z kur.. nie zrobi kanarka tak z anemika nie będzie kulturysty ... jak ktos ma dupe jak stół i waskie barki to chocby pakował całe życie nie bedzie nigdy dobrze wygladał ... moze byc wielki i silny ale to zawsze bedzie wyglad świni ... z doswiadczenia wiem, ze najlepsze efekty traning daje u ludzi szczupłych ale o odpowiednich proporcjach ciała - tacy wygladają najefektowniej i nawet ogromnej masy im nie trzeba ... no ale znam tez takich pakerów dla których przede wszystkim liczy sie masa, chocby taki gość leząc na reczniku na plazy wygladał jak golonka na talerzu to on i tak bedzie sie upierał ze jest the best ... i jeszcze jedno wazne ... wady postawy ... jak ktos ma skoliozę bardzo widoczna czy kifoze czy tez okragłe plecy albo zapadłą klatę albo jest poprostu niesymetryczny to pięknego adonisa z niego nie zrobisz chocbys sie zsikał .... dlatego tak naprawdę łądnie i dobrze zbudowany jest moze 1 na 10 kulturystów (dotyczy to takze tych którzy startuja zawodniczo) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 na klate na maxa 90kg (ja waze 65kg 180cm) lece 4 serie po 10X 70kg) Troche bez sensu masz te serie choc nie mowie , ze nic nie daja... Najlepszy efekt daja seria piramidalne... tzn. zaczynasz np. 10X60kg , 10x65Kg 10x70kg 10x75Kg 10x80Kg a na koniec tzw. seria na dojebke :lol: czyli bierzesz 65Kg i machasz tym ile razy potrafisz... W ten sposob najszybciej sie "puchnie" . Oczywiscie nie ma bata , zeby przybrac bez dobrych odzywek itp... Ja zaczynalem od jakiejs odzywki 15kg paczka z Olimpu ale oglonie lipa i tylko przybralem 3kg . Najlepszy efekt dal mi cykl napisany przez kumpla :lol: Kreatyna + Gainer + Dibencozide przez miesiac + taki trening jak wyzej dwa tyg przerwy (bo pomiedzy cyklami kreatyny trzeba robic przerwy) . Pod dwoch tygodniach Zamiast Dibencozide Magnum uzywasz HNB z Kreatyna... Efekt , na wadze wskoczylem z 65kg (176cm wzrostu) na 80kg ( dokladnie 78kg bo nie wiem czy ktos wie ale kreatyna zatrzymuje wode w miesniach i przez peirwsze tygodnie sie dziwnie puchnie) Po tych dwoch miesiacach juz tylko uzywalem Gainera i tyle . A tak BTW to chcialbym zobaczyc te wasze cm w bicepsach bo pisac to sobie kazdy moze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 HeatFighter dobrze mowi.. pcmax, kolego :) szczerze? przestan nabijac posty i pierd.. glupoty. Juz widze Twoje 90 kg na klatke ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Nie ma to jak dobry koks co??? :lol: Tylko mi tu nie piszcie że te wasze "odrzywki" i suplementy to nie koks. I tak wam nikt nie uwierzy. :lol: Po takiej kuracji to jest duża klatka a mały ptaszek i to jeszcze w obłotach(niesprawny) :lol: :lol: :lol: Widziałem takich mięśniaków co to nażarli się koksu i wyglądali jak szafa trzydrzwiowa a po jednym strzale padali jak onuca. Same mieśnie to nie wszystko. Trzeba być jeszcze przy tym zwinnym i sprawnym, a tego nie da żadna siłownia ani najlepszy nawet koks. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 jedz duzo ryżu, jogurtow, nabial, twarog tlusty, kurczak, ziemniaki :) pcmax 90 na wycisk masz? ciekawe ... :lol: btw. 88kg 186 bic 40 :twisted: a co do odzywek i suplementow to ja juz zwatpilem w nie zreszta za drogie sa troche :cry: moze idz do lekarza i by Tobie cos przypisal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krss0r Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 ja mam 16 lat, 191 cm i 75kg, tez musze troche przytyc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 na mase jedz kiełbase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Dieta na mase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...