_Lamer_ Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Ja mam 16lat, 191cm (ciagle rosne :)) , 62kg, od 9 lat cwicze szermierke, jem za trzech i jakos sie tym wszystkim nie przejmuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 do tego masz fajny nick ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Moj kumpel z klasy ma 190 cm wzrostu i 103 kg wagi. On tez cwiczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Cytat Moj kumpel z klasy ma 190 cm wzrostu i 103 kg wagi. On tez cwiczy.szermierke ? :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Nie nie szrmierke. Chodzilo mi o silownie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Cytat Dieta na mase bravo dla tego pana swietny text :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Cytat Cytat Dieta na mase bravo dla tego pana swietny text :) Co prawda nie moj, ale rzeczywiscie swietny ;] Sam mam zamiar przy odrobinie samozaparcia z niego skorzystac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 hehe panowie :-) ja postanowilem ze zakupie na poczatek 1kg bialka chyba na allegro... i do tego bede jadl z 2 jogurty dziennie mysle ze to chocc troche pomoze mi sie rozbudowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 zacznij jesc jeszcze ryz. najlepiej nieluskany ale bialy tez moze byc :) jedz na mleku bo smaczniejszy z owocami np. ananasy lub brzoskwinie - dobre i pozywne (weglowodany i troche bialka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...