Skocz do zawartości
kobus

nietypowe pytanie...jak przytyc?

Rekomendowane odpowiedzi

...biceps mam 34cm :>...

A ja 28cm i niećwicze bo niemam gdzie :|

A nawet zebym miał, to inaczej muszę się zaczać odżywiać...

Ależ jesteś śmieszny. Do ćwiczeń nie potrzeba od razu sztangi i Atlasu. Wystarczy trochę pompki porobić porozciągać się, pobiegać, popływać (jak ma się basen w pobliżu) w domu można drążek założyć. Ale do tego trzeba chęci. Mniej się użalaj nad sobą.

Co do twojego kolesia tego od świń, to było czterech na raz czy po kolei?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...biceps mam 34cm :>...

A ja 28cm i niećwicze bo niemam gdzie :|

A nawet zebym miał, to inaczej muszę się zaczać odżywiać...

Ależ jesteś śmieszny. Do ćwiczeń nie potrzeba od razu sztangi i Atlasu. Wystarczy trochę pompki porobić porozciągać się, pobiegać, popływać (jak ma się basen w pobliżu) w domu można drążek założyć. Ale do tego trzeba chęci. Mniej się użalaj nad sobą.

zgadzam sie!!! od tego zaczynalem!!!!!!!!!!!!!!!!! a teraz z kumpel kupilismy sztamge hantle i jest spox!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 170cm wzrostu i wagę 56kg... Za mało :evil:  Żebym ważył tak z 65 tobym zaczął chodzić na siłownie, a tak to d*** zbita bo zemdleć niechce...

Eee...Widziałeś mojego posta wyżej :) Mam dokładnie tą samą wagę tylko, że 13cm więcej, i jakoś nie boję się omdlenia przy ćwiczeniach, chociaż każdy czuje inaczej ;) Zresztą wydje mi się, że Twoja waga nie jest aż tak mocno poniżej formy ;)

(Moja też nie bo higienistka w karcie zdrowia wpisała mi "szczupły" a nie anorektyk itp. :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe loodzie :) ja mam 16 lateq :) tzn koncze we wrzesniu tyle :P ja robie 3x50 brzuszkow ;) 4x10 hantelkiem 15kg ma :) nalape :) i niestety nie mam sztangi wiec tym hantlem robie 3x100 na dwie rece zmeczenie cholerne czuje po tym...a moze ktos jakie rady da na odpoweidnie cwiczenie na biceps? i takie tam miesnie :D /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam hantla 14 kg i robie 5 serii po 10 razy na lape

a i brzuszki robie 3X40 (na napietcyh caly czas)

a i jeszce robie 5X8 bo juz jestem zmeczony (na dwie lapy) hantlem 30kg

i takie zyly mam ze szok wtedy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jazda na rowerku po 20km dziennie niewystarczy? Jeszcze pływam dosyć często w rzece pod prąd :twisted:

Ad. Świnie:lol:, najpierw do klasy wleciał jeden(16) który wszystko zaczął, Aru cisnął nim o ławke że się z niej zwalił i poryju nawala. Potem wszedła reszta to już był Armageddon, Aru bronił się nawet krzesłem i ławką jak 2x18 wyleciało... Arkowi dali wpdl, ale on chwile odczekał i biegiem do drugiej klasy zeby tamtemu(18) przyfasolić, słychać huk, potem bum i Arek wychodzi triumfalnie oglądając wszystko wokoło, potem jeszcze jednego (18) na korytażu wziął i potłukł, gdy się już tamten położył na glebie to wrócił drugi16 i z buta mu dał w plechy. Aro zarył nosem o ziemie i zaczeła mu lecieć krew, i w tym momencie tylko było słychać BOBUM!!! i gość leży nieprzytomny... Co się działo wtedy Arek doastał NIEODPOWIEDNIĄ na koniec roku a tamte debile które wszystko zaczęły miały dobre i wzorowe :evil: :evil: :evil: :evil: ... A całe zajście trawało mniej niż 4 minuty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pcmax urzywaj przycisk EDYTUJ a nie walisz posty jeden za drugim.

Wracajac to tematu topicu waze 81kilo (przedchwila sie wazylem) przy wzroscie 190cm. Nie wiem dlaczego, ale przez 2miechy jadlem codzinnie 3x batony i pilem 3kawy ;] i prawie nic nie przytylem wiec odradzam taka kuracja na przytycie.

Ja moge polecic plywanie, od grudnia 2k3 zaczolem plywac 3x dziennie i powiem wam ze dla mnie to jest lepsze niz podnoszenie ciezarow....teraz jak jest cieplo to chodze nad wode i plywam. To jest poprostu suuuper.

Co do sztuk walki , cwiczylem kik-boxing (chyba dobrze napsialem), mozna bylo sie dobrze porozciągac, niestety grupa sie rozleciała :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby przytyć - wyglądać jak ja (187 , 88KG WAGI) ,

siedzieć sporo przed kompem, grać często w tennisa :D , zamawiać 8 STRIPES , 2 TWISTERy w KFC , raczej nie chodzić na spacery ale uwaga - jeździć powoli autem z otwartymi szybami po willowych dzielnicach (konstancin np.) :D i lux będziecie grubi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idź na siłownie i kup se jakieś odzywki typu kreatyna i białko  :)  one sa na mase wiec powinnes przytyć  :wink:

Jasne ty chyba neiwiesz do czego jest kreatyna... :?
kreatyna to odzywka!!!
O boszzz! Kolejny... Kreatyna to nie odżywka to sumplement!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup sobie jakis poządny koks to przytyjesz w miesiąc 10 kg od razu ... tylko musisz wybrać ... masa albo jajka :) nie mozna mieć obu rzeczy na koksie chyba ze stać ciena to zeby wydac 3-4 tys. PLN na dobry koks i dobrą osłonę ....

aha i uważaj na krwiaki w watrobie i tętniaki mózgu ... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam 186 wzrostu, 16 lat, 70kg i tylko 31 w lapie :)

jezeli chcesz przytyc to musisz liczyc sie z tym ze najpierw nie bedziesz mial grubszej lapy ani wiekszych miesni tylko poprostu zacznie ci rosnac brzuch i [gluteus maximus], bedziesz wygladal przesmiesznie wysoki wszedzie chudy a z wielka [gluteus maximus] i brzuchem - przemysl to :)

btw.

pcmax naucz sie edytowac te posty bo to jest jeszcze bardziej wqrwiajace niz te twoje wykrzykniki, nie wiem czy tylko ja mam wrazenie ze nabjiasz posty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi