masin Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Wutam mam nastepujacy problem mam zainstalowany Win XP w wersji English i tak:polskie fonty niby sa moge kozystac z klawiatury polskie itp natomias nie wszystkie polskie fonty sa wyswietlane w okienkach np "ś" jest to dziwne o tyle ze niektore z liter wyswietlane sa poprawinie a niektore nie nwet przy odtwarzaniu filmow w divx polskich fontow brakuje jest jakas rada na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Raczej nie. Ten system wymaga lekkiej przeróbki kodu by wyświetlał wszędzie polskie znaki poprawnie, własciwie się odnosi to do chyba wszystkich języków. Jak myślisz czemu wersje polskie sie ukazują z paromiesięcznym opóźnieniem- bo trzeba większość kodu (odpowiedzialnego za layout) zmodyfikować, tak by się polskie ogonki pojawiały w oknach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 control panel->regional settings->ostatnia zakładka ustawiasz poland - prosi o płyte cd i powinien być spokój - wczoraj instalowałem i wszystkie fonty działają bez problemu (przed przestawienienem w niekorych oknach nie wyświetlało śćź) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 big thx teraz wsio działa ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Człowiek całe życie sie óczy :D A pytanko, warto instalować english wersję?procz szybszych patchy coś to daje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 powiem ze dla mnie jest tak samo funkconalna jak polska i odwrotnie a zainstlowalem ja bo okurat taki mialem nosnik pod reka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 A pytanko, warto instalować english wersję?procz szybszych patchy coś to daje?IMHO to juz jest wystarczajacy powod do uzywania wersji eng. Ponadto te wersje chyba nigdy nie sa poobcinane (tak jak lokalizowane), mam tez subiektywne wrazenie ze sa stabilniejsze i pozbawione bug-ow wersji lokalizowanej, no i motywacja do lepszego poznania jezyka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...