Skocz do zawartości
Strongmen

Jakim programem to przegrac CLONE VS ALCOHOL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ...

Potrzebuje fachowej porady w pewnej sprawie ...

Jakis czas temu zakupilem Nagrywarke LITEON 52x32x52x

I wlasnie owa nagrywarka uszkodzila mi moja ORGINALNA plyte DIABLO 2 Lord of destruction ...

Poprostu w trakcie uzywania plyta Pekla w srodku w napedzie ...

Zupelnie nie wiem czym to bylo spowodowane ...

Pogodzilem sie juz ze strata plyty i z tym ze nikt raczej mi jej juz nie zwroci ... ale do sedna sprawy ...

Pozyczylem od Kolegi Orginalna Plyte LODa i pragne ja przegrac (zrobic kopie) niestety plyta ta jest zabezpioeczona jakims kodem CDSECURE czy jakos tak ...

I tutaj pytanie do was , postanowilem ze nie bede kupowal nowego LODa bo jesli znow ma mi peknac orginalna plyta w tym napedzie :roll: to lipa .. dlatego pragne zrobic KOPIE 1do 1 czyli tzw KROPKA w KROPKE ...

Czytalem ze ta nagrywarke co posiadam (LITEON 52x32x52) ponoc jest mozliwe kopiowanie praktycznie kazdej plyty ...

Tylko JAKIEGO programy uzyc i JAK ustawic parametry , dodam ze nie znam sie specialnie na takich sztuczkach , poniewaz to moja pierwsza nagrywarka i stycznosc z kopiowaniem Zabezpieczonych CD ....

Bardzo bede wdzieczny za Pomoc

chodzi o program jak i o ustawienia programu ...

Wielkie dzieki czekam na wypowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Zainstaluj Clony XXL -> wykryj zabezpieczenie

2. Zainstaluj Alcoholera -> wybierz to znalezione zabezpieczenie

3. Włącz Alcohola i wczytaj profil z Alcoholera -> przegraj płytę.

Jeśli ten pierwszy LOD był oryginalny, to zostaw sobie tą zepsutą płytę na pamiątkę. Jeśli się nie mylę to według polskiego prawa, po zniszczeniu oryginalnego nośnika można korzystać z kopii zapasowej (na zwykłym cd-r of korz :wink: ) Chociaż mogę się mylić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a najlepiej poczytaj instrukcje gry na końcu...

Niektórzy wydawcy w przypadku uszkodzenia orginalnej płyty dadzą ci nową oczywiscie nie za darmo np LEM (chyba) za 30 zł

pr0st3! jeśli nie wyrzuciłeś szczątków 8) a może prześlesz im instrukcje do gry i pozostałe płyty a oni ci dołożą tą co uszkodziłes...

Twój wybór...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi