Strongmen Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Witam wszystkich ... Potrzebuje fachowej porady w pewnej sprawie ... Jakis czas temu zakupilem Nagrywarke LITEON 52x32x52x I wlasnie owa nagrywarka uszkodzila mi moja ORGINALNA plyte DIABLO 2 Lord of destruction ... Poprostu w trakcie uzywania plyta Pekla w srodku w napedzie ... Zupelnie nie wiem czym to bylo spowodowane ... Pogodzilem sie juz ze strata plyty i z tym ze nikt raczej mi jej juz nie zwroci ... ale do sedna sprawy ... Pozyczylem od Kolegi Orginalna Plyte LODa i pragne ja przegrac (zrobic kopie) niestety plyta ta jest zabezpioeczona jakims kodem CDSECURE czy jakos tak ... I tutaj pytanie do was , postanowilem ze nie bede kupowal nowego LODa bo jesli znow ma mi peknac orginalna plyta w tym napedzie :roll: to lipa .. dlatego pragne zrobic KOPIE 1do 1 czyli tzw KROPKA w KROPKE ... Czytalem ze ta nagrywarke co posiadam (LITEON 52x32x52) ponoc jest mozliwe kopiowanie praktycznie kazdej plyty ... Tylko JAKIEGO programy uzyc i JAK ustawic parametry , dodam ze nie znam sie specialnie na takich sztuczkach , poniewaz to moja pierwsza nagrywarka i stycznosc z kopiowaniem Zabezpieczonych CD .... Bardzo bede wdzieczny za Pomoc chodzi o program jak i o ustawienia programu ... Wielkie dzieki czekam na wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 1. Zainstaluj Clony XXL -> wykryj zabezpieczenie 2. Zainstaluj Alcoholera -> wybierz to znalezione zabezpieczenie 3. Włącz Alcohola i wczytaj profil z Alcoholera -> przegraj płytę. Jeśli ten pierwszy LOD był oryginalny, to zostaw sobie tą zepsutą płytę na pamiątkę. Jeśli się nie mylę to według polskiego prawa, po zniszczeniu oryginalnego nośnika można korzystać z kopii zapasowej (na zwykłym cd-r of korz :wink: ) Chociaż mogę się mylić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 jesli to nie pomoze co wyzej to pytaj sie na www.cdrinfo.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bórdel Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 a najlepiej poczytaj instrukcje gry na końcu... Niektórzy wydawcy w przypadku uszkodzenia orginalnej płyty dadzą ci nową oczywiscie nie za darmo np LEM (chyba) za 30 zł pr0st3! jeśli nie wyrzuciłeś szczątków 8) a może prześlesz im instrukcje do gry i pozostałe płyty a oni ci dołożą tą co uszkodziłes... Twój wybór... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...