Cheaton Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Wutam mam wielką prosbe do wszystkich czy macie moze zalatwic plekse bo u mnie w miescie chca 120zl za metr moje gg 1694150 przydadza mi sie rowniez pozostalosci po waszych moddingach np jakies szablony wszystko co jest wan juz nie potrzebne byl bym bardzo wdzieczny za pomoc wsumie wsparcie poczatkujacego!! prosze o wyrozumialosc ! :cry: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 a jakiej grubosci ta plexa co 120zl kosztuje :?: cena jest chyba w miare realna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master007 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Ja za plexe 50x50 ale 2 mm zaplacilem 12zł. Nie wiem jaka ty chcesz plexe (grubosc) ale dla mnie to duzo bo za 4mm chcieli ok 20 zł (50x50) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheaton Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Ja za plexe 50x50 ale 2 mm zaplacilem 12zł. Nie wiem jaka ty chcesz plexe (grubosc) ale dla mnie to duzo bo za 4mm chcieli ok 20 zł (50x50) o pleske pytalem u szklarza tak mi powiedzial jestem osoba poczatkujaca wiec prosze o pomoc do jakiego sklepu mam isc po tą plekse?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarchewa Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 a ja poszedlem tam gdzie reklamy robia i poprosilem o odpadki.. dostalem za friko plekse ok 40x30 i to juz drugi raz :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 no wlasnie... BIURA REKLAMOWE i wszelkie SKLEPY BUDOWLANE stad mozesz dostac plekse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...