OhMyGod Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Czym sie wycina dziury w bidzie na wentylki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Rysujesz kształt, nawiercasz otwory w rogach i wycinarką wycinasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Popieram ClareS-a!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 dremel rulez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OhMyGod Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Popieram ClareS-a!!Ja serio pytam ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 a ja serio odpowiadam! A jak myslales ze to sie robi?? Dokladnie tak jak napisal ClareS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OhMyGod Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 a ja serio odpowiadam! A jak myslales ze to sie robi?? Dokladnie tak jak napisal ClareS Eeee... a skad ja wezme "wycinarke" ? :) Czymkolwiek to to jest :) Dziury wiertakrka moge wywiercic... ale wycinarki nie mam;-( Jakis inny pomysl lub info co to za ustrojstwo ta wycinarka ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 nie iwesz co to wycinarka ? :lol: www.google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OhMyGod Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 nie iwesz co to wycinarka ? :lol: www.google.pl Aaaa... takie cacko... ale to drozsze niz kupienie juz wycietej obudowy! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 nie iwesz co to wycinarka ? :lol: www.google.pl Aaaa... takie cacko... ale to drozsze niz kupienie juz wycietej obudowy! :( Hmmm to co ty chcesz to wygryżć? Przecież logiczne, że jakieś przyrządy do tego musisz mieć. Tym bardziej, że chcesz małe otwóry (domyślam sie, wkocu na wentyle). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Hmm, to moze poszukaj jakichs dobrych nozyc, przycinakow czy czegos i zobacz jak to pojdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Moze otwornicą? Tylko nie wiem czy są to metalu. Bo do drewna sa napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayetan Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 ja ostatnio robilem dziure z tylu obudowy na wentylator najpierw narysowalem sobie kolko, nastepnie gdzie maja byc otworzy do przykrecenie i zaczalem nawiercac wiertlem trojka naokolo ksztalt kolka, jak juz mi to kolko wypadlo i zrobilo sie nierowne kolko to nalozylem kamien na wiertarke i tym zaczalem jechac musze przyznac ze calkiem sprawnie mi to poszlo, kamien i wiertarka to dobra rzecz of coz kamien to taki do szlifowania a nie z podworka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarchewa Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 a ja zrobilem szlifierka katowom moj otworek. jak sie za bardzo nie przyciska to nie ma szans zeby sie farba przydymila :) tylko 3mac trzeba mocno w lapach zeby nie zjechalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Ja ogolnie nawet okragle otwory robie szlifierka katowa (tudziez gumowka jak kto woli) Jezeli ktos owej nie posiada lub po prostu nie umie/nie ma ochoty jej uzywac to popularnym sposobem jest wiertarka+pilnik. Rysujemy sobie koleczko pozniej nawieracamy otworek przy otworku dookola pozniej wylaumjemy to co sie da a potem to juz pilnik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 A ja zrobilem ser szwajcarski :) Tzn z racji braku wycinarki zrobilem poprostu sito pelne dziur i nawet niezly jest przeplyw powietrza :) Uzylem wiertel 9 , 4, 3 i 2 i nawet sensownie wyglada (wzor to jakies kolka). Do tego dalem gril (ale taki sensowny za malej ilosci drutow) bo wywiercone kolka wiertlem nie sa w 100% okragle i w ten sposob przymarkowalem wyglad (konkretnie komin) . Pelna zajawka i jest luz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...