RaVeN155 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Witam Sobie postanowilem podkrecic troche, procek od buzzyego 11x240 1,78v real. Karta chlodzona woda jak i reszta sprzetu, modowana 436/700mhz, 2v na rdzeniu i 2,8v na pamieciach bo niestety nawet 3,5v im nic nie daje. Producent - Gainward. http://service.futuremark.com/compare?2k1=7991955 zapowiadam jednak ze to nie koniec moich bojow z ta karta. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Witam Sobie postanowilem podkrecic troche, procek od buzzyego 11x240 1,78v real . Karta chlodzona woda jak i reszta sprzetu, modowana 436/700mhz, 2v na rdzeniu i 2,8v na pamieciach bo niestety nawet 3,5v im nic nie daje. Producent - Gainward. http://service.futuremark.com/compare?2k1=7991955 zapowiadam jednak ze to nie koniec moich bojow z ta karta. :twisted: :D Ah ta moja maszyna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Respect 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 nono oklaski dla pana :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 ladnie sie podkrecila:))) kocham NV!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 ladnie sie podkrecila:))) kocham NV!!!!!wiemy, wiemy :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 no i fajnie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Gratulacje ! Całkiem spory wynik :wink: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 No gratulacje przgoniłeś mojego konfiga :evil: Gdyby ten mój GeForce nie płonął w 3D to może i ja coś bym z niego wyciąągnoł :wink: A jak na razie trzeba zbierać kase i oddać grzejniczek na gwarce bo generuje arty :lol: Jeszcze raz wielkie brawa i uznanie :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Nie wiem czy zauważyliście że MX440 ma najwyższy wynik 12487 czyli o prawie 2000 więcej. :D Tyle że troche ciut mocniej podkręcony. Hmm i niech mi ktoś powie że MX'y nie są szybkie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Gratuluje wspanialego wyniku!! Czekamy na wiecej!!! Jakie chlodzonko zastosowales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 wynik imponujacy!!! moze kiedys jak dostane taka karte graficzna na testy uda sei Ciebie przebyc w co watpie! hehehe jeszce raz BRAVO pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 raven: a moze zapodasz jeszcze pelta na ta grafe!!! mysle ze to by dalo jeszcze jakies 10mhz na rdzeniu albo moze i wiecej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 raven: a moze zapodasz jeszcze pelta na ta grafe!!! mysle ze to by dalo jeszcze jakies 10mhz na rdzeniu albo moze i wiecej :DWystarczy woda bliska 0 stopni w ukladzie... Jeszcze bedzie walka :D procka mu zostawie na dłuzej.. U mnie na Asrocku i tak sie dusi wiec niech ponownie "rozwinie skrzydla" na Abit'ku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 raven: a moze zapodasz jeszcze pelta na ta grafe!!! mysle ze to by dalo jeszcze jakies 10mhz na rdzeniu albo moze i wiecej :DWystarczy woda bliska 0 stopni w ukladzie... Jeszcze bedzie walka :D procka mu zostawie na dłuzej.. U mnie na Asrocku i tak sie dusi wiec niech ponownie "rozwinie skrzydla" na Abit'ku :Dbuzzy kiedy kupujesz plyte!??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 raven: a moze zapodasz jeszcze pelta na ta grafe!!! mysle ze to by dalo jeszcze jakies 10mhz na rdzeniu albo moze i wiecej :DWystarczy woda bliska 0 stopni w ukladzie... Jeszcze bedzie walka :D procka mu zostawie na dłuzej.. U mnie na Asrocku i tak sie dusi wiec niech ponownie "rozwinie skrzydla" na Abit'ku :Dno nawet schlodzenie wody jak piszesz bardzo duzo daje, hmmm szkoda ze zimy teraz nie mamy ;]]] calosc za okno i jazda ;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 raven: a moze zapodasz jeszcze pelta na ta grafe!!! mysle ze to by dalo jeszcze jakies 10mhz na rdzeniu albo moze i wiecej :DWystarczy woda bliska 0 stopni w ukladzie... Jeszcze bedzie walka :D procka mu zostawie na dłuzej.. U mnie na Asrocku i tak sie dusi wiec niech ponownie "rozwinie skrzydla" na Abit'ku :Dno nawet schlodzenie wody jak piszesz bardzo duzo daje, hmmm szkoda ze zimy teraz nie mamy ;]]] calosc za okno i jazda ;]]to prawda zwlaszca jak sa temperatury ponize 10 heheh oczywiscie -10C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 a moze zorganizujemy wyprawe na biegun - trzeba tylko baterie sloneczne kupic zeby prad byl kompy ze soba na plecach - rozbebeszyc i krecic w -40*C - mozna by nawet AC stosowac ktore wtedy na serio sie sprawdza ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 a moze zorganizujemy wyprawe na biegun - trzeba tylko baterie sloneczne kupic zeby prad byl kompy ze soba na plecach - rozbebeszyc i krecic w -40*C - mozna by nawet AC stosowac ktore wtedy na serio sie sprawdza ;]]]powoli sie robi tutaj OSLA LACZKA! tak wiec powinnismy zakoczyc pisanie takich postow:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 ale to jest dobry pomysl;]]] wracajac do tematu chcialem sie spytac czy w tej karcie byl zmieniany bios na jakis inny - np. lagodniejsze timingi??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Ja mam zajefajny plan z kumplami.. Bierzemy auto.. Wsadzamy calego kompa do srodka.. (Urzadzenie ktore z 12V robi 220V nie pamietam jak sie nazywalo.. ale znajomy ma) Podlaczamy wszystko i osadzamy na pilsniowej plycie plyte glowna z prockiem i grafa.. Tak zeby nic nie latalo.. Robilem konwertej na radiatorze z procka. taki jakby lejek i wystawiamy przez szyberdach za okno.. na dach.. Calem mocowanie bedzie zeby nic sie nie uszkodzilo.. I przy predkosci 140km/h bedzie tak wialo ze napewno temperatura bedzie niska.. Tylko czekamy az sie ochłodzi.. Nagram to na kamerze jak bedziemy to robic.. (Glownie nie chodzi tutaj o bicie rekordów bo od tego jest woda ;] ale o zwiariowany pomysl ktory chcemy wykonac (I wykonamy jesli tylko skonczymy wszystko..) Ale bedzie zabawy :D Filmik pozniej udostapnie jak sie uda wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Ja mam zajefajny plan z kumplami.. Bierzemy auto.. Wsadzamy calego kompa do srodka.. (Urzadzenie ktore z 12V robi 220V nie pamietam jak sie nazywalo.. ale znajomy ma) Podlaczamy wszystko i osadzamy na pilsniowej plycie plyte glowna z prockiem i grafa.. Tak zeby nic nie latalo.. Robilem konwertej na radiatorze z procka. taki jakby lejek i wystawiamy przez szyberdach za okno.. na dach.. Calem mocowanie bedzie zeby nic sie nie uszkodzilo.. I przy predkosci 140km/h bedzie tak wialo ze napewno temperatura bedzie niska.. Tylko czekamy az sie ochłodzi.. Nagram to na kamerze jak bedziemy to robic.. (Glownie nie chodzi tutaj o bicie rekordów bo od tego jest woda ;] ale o zwiariowany pomysl ktory chcemy wykonac (I wykonamy jesli tylko skonczymy wszystko..) Ale bedzie zabawy :D Filmik pozniej udostapnie jak sie uda wszystkono to jest naprawde szalone! czekam na filmik:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 brawo, moim zdaniem mozesz jeszcze na futuremarku w opise dopisac ze Vmody robiles i na ile V dales. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Jak juz ktos zauwazyl, w kategorii mx440 mozna wiecej, mnie agp x4 troche ogranicza ;) Chlodzonko to tylko woda, w sumie chlodziarke do wody mam tylko musialbym ja przerobic bo narazie chodzi slabo. Ja moge i fc zrobic na grafe, i kaskade nawet ale kasy na razie nawet na pelta nie ma. Biosu na karcie nie zmienialem, chociaz przydalby mi sie z llagodniejszymi timingami, szukalem juz ale bez efektow na razie. W tym tygodniu moze powalcze o wiecej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 ładny wyniczek .. tlyko ze w Nature "troche malo" pkt :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 ładny wyniczek .. tlyko ze w Nature "troche malo" pkt :wink:ROTFL :twisted: sie czepiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Hmm, a coz to za problem osiagnac taki wynik na niewykastrowanej karcie ktora ten test obsluguje :) Sztuka jest przycisnac kastrata do wyduszenia tych punktow pomijajac jego niepelnosprytnosc ;P A tak na serio to mogliby dawac chociaz 1pkt za dobre checi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 ładny wyniczek .. tlyko ze w Nature "troche malo" pkt :wink:ROTFL :twisted: sie czepiasza nei zauwazyles tej mrugajacej ikonki na koncu? no chyab ze sie myle i ikonka "wink" to nie jest "z przymruzeniem oka" taki zarcik :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 ładny wyniczek .. tlyko ze w Nature "troche malo" pkt :wink:ROTFL :twisted: sie czepiasza nei zauwazyles tej mrugajacej ikonki na koncu? no chyab ze sie myle i ikonka "wink" to nie jest "z przymruzeniem oka" taki zarcik :P taaa niemoze byc ! :twisted: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Efekt spoko :). Moze da sie jeszcze wiecej :D:D? PS. Ja tez czekam na ten zwariowany filmik :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...