Twój Pan Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 no ładny wynik. Jak jeszcze założysz fc na rdzeń i na pamiątki (nigdzie tego jeszcze nie widziałem) to będzie duuuuuuużo ciekawiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 pozatym ze spalilem abita i nie za bardzo mam na czym testowac to fc na pamieci nie przejdzie, pamieci nie lubia niskich temp, max kolo 0C. ale moze zrobie im jakies lepsze chlodzenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 RESPECT Wynik naprawde godny najlepszych. Gdyby mój GF4 tak się kręcił....ale jak mam 300 na rdzeniu to już mu się ostro pupa grzeje (a ma radiator i wentylator) o pamiątkach nie mówiąc............ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Raven155: Ten zaklad o piwo dalej aktualny? :-) (mam tylko jeden warunek: jedno piwo dowolnej marki i mocy + wysylka priorytetem, albo na zlocie ;-)) Dla niepoinformowanych: dwa pierwsze miejsca w tej kategorii na orbie beda nalezec do polakow ;-). Jutro odpalam uklad oparty o peltierka :-)). Mam nadzieje ze kolejny wyjazd w piatek nie przeszkodzi mi w tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 @[cahe] Powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!! piękny wynik Raven155 -->respect Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Tak aktualny :) (tylko wiesz, nie tam jakies za 50zl sprowadzane z bieduna wshodniego czy podwodnej wyspy lecz normalne np. Warka zwykla jak dla mnie :>) Z tym ze nie wiem czy wiecej wykrzesam z tego, jutro ide po druga kostke bh5 do duala, zobaczymy co sie da zrobic ;] update; gdybym tylko pentiawke mial ehh... Na razie nie wiem co bedzie z moim abitem, wyslalem do naprawy i gosciu wskrzesil jakos ale wiem ze po moich naprawach juz nie smigal tak fajnie. Ale :twisted: sie nie poddam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Jak dla mnie tatra mocna (butelka) albo piwo Amsterdam (do dostania w tesco bez problemu) :P. Dla zainteresowanych: nasze boje o vmoda ;-) http://www.xtremesystems.org/forums/showth...25&pagenumber=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Nie no gratuluje pieknego wyniczku na tej grafie, tylko zastanawa mnie fakt co ona taka malutka jest :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidt Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Gratuluje :D 8O 8O 8O ja wycisnolem jakis czas temu tylko: http://service.futuremark.com/compare?2k1=7691582 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt_Proton Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Wynik niekiepski jak na MX ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snopuś Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 witam, posiadam mx440 275/280 @ 360/460 podacie mi linka z modem jak zwiekszyć napięcie na pamięciach i rdzeniu :?: i jakie jest bezpieczne dla pamięci i rdzenia :?: pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Za malo danych, jaka firma to jest i zapodaj jakies zdjecia dokladne przodu i plecow karty to sie cos wymysli, bezpiecznie dla rdzenia jest do 2v jesli utrzymujeszs dobra temp a dla pamieci to mysle max 3,4v na codzien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Jakiego procka bedziesz mial niebawem ? Jesli A64 to dostaniesz od razu sporo punktow wiecej.... A u brata marnuje sie MX440 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...