krych Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 mam takowe pytanie: czy w pudełku z pentiumem znajduje się od razu pasta termoprzewodząca, czy trzeba ją sobie wcześniej załatwić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael1916 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 mam takowe pytanie: czy w pudełku z pentiumem znajduje się od razu pasta termoprzewodząca, czy trzeba ją sobie wcześniej załatwić? W pudelku z pentiumem nie ma pasty ale boxowy cooler jest wyposazony w naklejke ktora spelnia funkcje pasty termoprzewodzacej. W kazdym razie nie trzeba sie wczesniej zaopatrywac w paste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Taa.. po miesiacu mój boxowy P4 zaczął sie bardzo grzac. Musiałem oczyścić i proca i cooler i tej intelowskiej "pasty". Przesmarowałem normalną (czyt. srebrną) i git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krych Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 dzięki za reakcję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...