Saurius Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 elo! mam lamerskie pytanie jak zwykle! gdzie można kupić baterie do biosu bo nigdzie w sklepach nie mają! moze zna ktos jakis internetowy sklep? chyba ze bateria do biosu to jest taka zwykla bateryjka jak do zegarka? sam nie wiem, nie znam sie na tym i prosze o pomoc! dzieki serddeczne! cyu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 sklep fotograficzny albo zegarmistrz/sklepy z zegrakami,bierzesz baterie,pokazujesz sprzedawcy/sprzedawczyni,on/ona ci daje bateryjke,placisz pare pln,mowisz dziekuje/dowidzenia,wychodzisz ze sklpeu,idziesz do domu,pakujesz nowa baterie,uruchamiasz kompa i działasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saurius Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 dziekuje/dowidzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 sklep fotograficzny albo zegarmistrz/sklepy z zegrakami,bierzesz baterie,pokazujesz sprzedawcy/sprzedawczyni,on/ona ci daje bateryjke,placisz pare pln,mowisz dziekuje/dowidzenia,wychodzisz ze sklpeu,idziesz do domu,pakujesz nowa baterie,uruchamiasz kompa i działasz :Dnie no rofl opis do topicu smiechu sie nadaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 sklep fotograficzny albo zegarmistrz/sklepy z zegrakami,bierzesz baterie,pokazujesz sprzedawcy/sprzedawczyni,on/ona ci daje bateryjke,placisz pare pln,mowisz dziekuje/dowidzenia,wychodzisz ze sklpeu,idziesz do domu,pakujesz nowa baterie,uruchamiasz kompa i działasz :Dnie no rofl opis do topicu smiechu sie nadaje :P zpupisty jest :PPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysoki Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 a ja mam tezpytanie dotyczace bateryjki czy przy jej wymianie nie strace ustawien BIOSu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 a ja mam tezpytanie dotyczace bateryjki czy przy jej wymianie nie strace ustawien BIOSu?ustawienia beda defaultowe :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 sklep fotograficzny albo zegarmistrz/sklepy z zegrakami,bierzesz baterie,pokazujesz sprzedawcy/sprzedawczyni,on/ona ci daje bateryjke,placisz pare pln,mowisz dziekuje/dowidzenia,wychodzisz ze sklpeu,idziesz do domu,pakujesz nowa baterie,uruchamiasz kompa i działasz :Dnie no rofl opis do topicu smiechu sie nadaje :P zpupisty jest :PPPPPP chodziło sie po baterie do sklepow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 a ja mam tezpytanie dotyczace bateryjki czy przy jej wymianie nie strace ustawien BIOSu?ustawienia beda defaultowe :twisted:Niekoniecznie. Kiedyś mi się wyczerpała bateria i zegar źle chodził, ale ustawienia biosu się nie resetowały. Kupiłem nową, szybko wymieniłem i też się nie skasowały. Żeby się zresetowały bateria musi być wyjęta przez dłuższy czas (kilka minut conajmniej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Dziobak nie zawsze ale często tak bywa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saurius Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...