Krrett Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Witam. Geforce MX nie posiada opcji pixelshader ktorej gry niektore potrzeboja. Wiem ze jest jakis program do obroki karty graficznej tak aby oszukac kompa z opcja pixelshader. Jeslu takie cos bylo to sorry ale szukac na tym forum dosyc ciezko ;) Prosilbym o link do tego programu, z gory dzieki.[/u] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Było kilka razy w ostatnich tygodniach, program nazywa sie 3DAnalyze. Nie daje on nic, gierki które wymagają koniecznie PS i tak sie nie uruchomią, ale obejrzysz np. demka w 3DMark2001. I proszę nie gadać że będą chodzić z 1 FPS bo to nie prawda. Będzie sporo FPS, ale będzie brzydko wyglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 ogolnie do niczego to sie nie nadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krrett Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 OK, dzieki wszystkim ale jeszcze chcialbym linka do tego, w googlach wyszukuje tylko jakies forumy ... nigdzie nie ma linka do sciagniecia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Ten prog nic nie pomoze, mozna na nim puscic z 2-3 benchmarki ale nic wiecej, gry nie beda dzialac (chyba ze jakies wyjatki). lepiej chyba kupic cos z PS :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krrett Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Problemw tym ze to nie moja karta i nie moj problem wiec tez nie moja kasa nie wiem czy kumpel ma zamiar kupic karte lepsza a wiec mnie to nie obchodzi, chce tylko program. I tyle, juz go znalazlem, dzieki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...